Nyheder

04/09-2016
Nulløsning mod Hobro

fc-roskilde_5560

Dagens opgør på Monjasa Park mod Hobro endte med et point til hver hold, da måltavlen viste 0-0, da dommeren fløjtede kampen af.

Regnen havde silet ned over Fredericia hele dagen, hvilket gjorde bolden hurtig, og FC Fredericia satte sig hurtigt på spillet fra kampens start. Der var til tider fint angrebsspil, men det førte aldrig til de helt store chancer.

Jesper Rask i Hobro-målet kunne således se de fleste af hjemmeholdets forsøg gå forbi mål eller ligge lige i handskerne på ham.

Hobro kom til kampen i dag med tre sejre i ryggen, men det var ikke til at se på spillet. Dog kom gæsterne frem til første halvlegs største chance, da Wilfried Domoraud fik sat foden på et indlæg helt inde i det lille felt. Skuddet røg dog forbi fjerneste stolpe.

I anden halvleg kom Hobro lidt bedre med i starten, men det var stadig hjemmeholdet, der var i kontrol, mens udeholdet levede på dødbolde. Fredericia kom her frem til lidt større chancer med gode tilbud til Dennis Høegh og Niels Letort. Den ene gang reddede Hobros målmand, mens der den anden ikke var nogen, der kunne nå frem til at prikke den ind.

Mod slutningen stillede Hobro sig længere ned. De var dog farlige på særligt et frispark og et hjørnespark, men her fik Thomas Mikkelsen klaret det flot i begge situationer.

Kampen endte dermed 0-0, og det betyder, at FC Fredericia kravler en enkelt plads længere frem i tabellen, så holdet nu ligger nummer syv. Næste opgave for holdet er på onsdag, hvor Brabrand venter i pokalturneringen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA