Nyheder

07/11-2016
Oggesen: Fair med uafgjort

fcf-vb-18

 

Ifølge Andreas Oggesen så endte søndagens lokalopgør mod Vejle Boldklub fair, idet kampen endte 0-0. Dog kunne der snildt have været flere mål.

FC Fredericias løbemaskine Andreas Oggesen var med søndag, da lokalrivalerne fra Vejle Boldklub og Fredericia spillede i den danske 1. division. Opgøret endte 0-0, og det uafgjorte resultat var ifølge midtbanespilleren fair.

– Jeg synes, det var fair med uafgjort. Men den kunne nemt have endt 1-1 – for der var gode chancer til begge hold. Vejle havde især i starten af kampen nogle store chancer, og jeg havde selv en friløber, så der skulle nok have været lidt mål, lyder det fra Andreas Oggesen.

På trods af en lidt usikker start føler FC Fredericias 11’er, at holdet sad godt på kampen i Nørreskoven.

– Inden for de første 10 minutter havde de store chancer, men herefter holder vi dem egentlig fra muligheder og kommer i kontrol. Især i første halvleg. 2. Halvleg blev en mere rodet affære, men jeg føler, vi var i god kontrol, forklarer han.

Der var lidt ekstra opmærksomhed omkring kampen, da der plejer at være lidt mere gnist på lokalopgørerne. Det kunne Andreas Oggesen også mærke – især fra kulissen.

– Man kunne godt mærke, det var et lokalopgør især fra tribunerne. Vores fans mødte op under opvarmningen og var super fede under hele kampen. Det gav os blod på tanden, og man kunne også godt mærke, Vejle ville have revanche for vores seneste kamp, så det var fedt, forklarer han.

Der er nu ikke så mange kampe igen i efterårssæsonen, og her ser midtbanespilleren gode muligheder for FC Fredericia, hvis de kan fortsætte de seneste kampes positive takter.

– Der har været god stabilitet i de sidste 4 kampe, vi har kun lukket 1 mål ind og ikke tabt nederlag. Vi skal bare have lidt mere skarphed oppe foran – Nogen gange kan det bare være et mål, der afgør kampene. Så det handler om at ramme en god stime, og den håber jeg på kan komme her til sidst. Vi kan slå alle holdene, men vi kan også tabe. Jeg tror på at vi kan få fuldt udbytte, men vi tager en kamp ad gangen og starter på søndag mod FC Helsingør, slutter Andreas Oggesen.

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA