Nyheder

27/07-2017
Optakt: Far mod søn

NillerFoto: Joan Barløse

Niels Letort kommer i aften til at stå overfor sin far, når NordicBet Ligaen skydes i gang på Blue Water Arena. 

Letort mod Letort, Esbjerg mod FC Fredericia, Far mod søn. Der er mange ting på spil, når Fredericia sparker sæsonen i gang i aften i Esbjerg.

Der er som altid tre point på spil, men det er også et opgør, hvor Fredericias Niels Letort kommer til at stå overfor farmand, Jens Letort, som sidder i assistentstolen for Esbjerg.

– Det er lidt underligt at skulle op mod sin far – specielt fordi jeg har været så meget hjemme på det seneste, siger Niels Letort.

– Derhjemme har vi prøvet at lække løgnhistorier til hinanden, men vi har holdt de sande kort tæt på kroppen. Jeg vidste eksempelvis ikke, at Agus Garcia (Esbjergs nye midtstopper, red) havde fået et brud, fortæller Niels Letort.

Selvom far Jens er på modstanderens hold, så tror sønnike ikke, at de kommer til at se så meget til hinanden.

– Han løber jo ikke rundt inde på banen, så jeg tror ikke, at vi kommer til at have så meget med hinanden at gøre. Men hvis han havde været inde på banen, så havde jeg naturligvis tacklet ham som alle andre, siger Niels Letort.

Hvis der findes en vinder af kampen, vil personen uden tvivl have håneretten, men udover det, har de ikke sat nogle regler op.

– Nej, vi har ingen regler, griner Niels Letort.

– De tre point er det vigtigste, og ham der står med de tre point har håneretten. De er favoritter til opgøret, men hvis vi kunne lave et godt resultat, ville det da være sjovt, lyder det fra Niels Letort.

Familien Letort
Tager man til Blue Water Arena for at se fodbold, så kommer man helt sikkert til at kunne se Else Letort samt to af Niels’ brødre. Og FC Fredericia-spilleren er ret sikker på, at de er på hans side.

– Hånden på hjertet, min mor holder med mig. Jeg tror også mine brødre gør – selvom den ene løber rundt i en Esbjerg-trøje, men det må være fordi, han har fået den i gave, fortæller Niels Letort.

Kampen skydes i gang klokken 18:00.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA