Nyheder

07/10-2017
Optakt: FC Fredericia – Thisted FC

Thisted besøger Monjasa Park i morgen søndag. Vi tager imod rækkens andenplads. En svær modstander, men også en modstander vi godt kan bide skeer med.

Når vi tager imod Thisted hjemme mod på Monjasa Park i morgen klokken 13.45, så er det rækkens nummer 2 der besøger os.

Men hvad er Thisted egentlig for en størrelse. Oprykkerholdet har nemlig taget rækken med storm, og har en lang stribe af positive resultater med sig i bagagen.

Holdet var på deres vinderkurs allerede i sidste sæson, da de sikrede sig oprykningen til landets næstbedste række. Og den kurs har ikke ændret sig meget siden. To nederlag er det blevet til, mod Vejle og mod FC Fredericia. Vi vandt nemlig i det nordjyske tidligere på sæsonen. Det var en kamp, hvor Thisted hurtigt blev reduceret til 10 mand, og vi vandt derefter 3-1. Derfor er det heller ikke en kamp, som vi kan vurdere alt for meget ud fra – da vi næsten må antage, at de ikke får rødt med det samme igen.

Thisted sikrede sig oprykning til 1. division ved at have en meget sammentømret trup. De har spillet sammen i lang tid, og kender hinanden godt.

I sidste sæson var det træner Bo Zinck, der fik sat vinderkursen – og den har den nye træner, svenske Joakim Mattsson kun fortsat.

Derfor er det en modstander vi går ind til med stor respekt. Men det er også en modstander vi godt kan slå. Gennem vores måde at spille fodbold på, håber vi på at kunne lukke op for deres forsvar. Vi vil forsøge, at være dominerende på bolden og lægge presset højt. Og så bagude, skal vi forsøge at lukke deres to målræve Mikkel Agger og Sonny Jakobsen ned.

Thisted er gode til at udnytte deres chancer, og det har deres forreste mand Mikkel Agger profiteret på. Han har scoret syv i indeværende sæson, og deler topscorertiltlen med Roskildes Morten Nielsen, og Viborgs Andreas Albers. Så ham skal vi se, om vi kan holde fra fadet. Vi har gjort det før.

Og så har Thisted en gammel kending med i truppen, i form af slovakiske Matej Podstavek, der for to sæsoner siden havde hjemmebane på Monjasa Park. Og  vi håber naturligvis, at vores angribere kan gøre det svært for vores gamle forsvarskrumtap.

Kampen starter i morgen, den 8. oktober klokken 13.45.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA