Nyheder

21/10-2017
Optakt: FC Roskilde – FC Fredericia

I skrivende stund har FC Roskilde to point mere end os i Nordicbet Ligaen, så en sejr over Roskilde vil altså sende os længere opad i tabellen. Vi møder FC Roskilde efter et trænerskifte, der efter alt at dømme har været en katalysator for en stribe sejre til sjællænderne.

FC Roskilde skiftede Rene Skovdahl ud med en gammel Roskilde-kending, Rasmus Monnerup. Siden da er det gået fremad for sjællænderne. Tre sejre i træk, og en trup der udelukkende glæder sig over tilførslen af Rasmus Monnerup. Roskildes Simon Richter mener at Monnerup har fået gejsten tilbage i truppen, og forsvarskrumtappen Daniel Stenderup siger at, efter tilgangen af Monnerup så er fejlene i kampene blevet barberet ned.

FC Roskilde er da også et hold, som vi i FC Fredericias stab har respekt for. Holdet fra domkirkebyen har nemlig fået sammensat sig en trup, der er krydret med lidt af hvert. Unge og talentfulde kræfter, samt rutinerede spillere med erfaringer fra diverse niveauer.

Iøjnefaldende er Mikkel Thygesens CV naturligvis, og med hans erfaringer har man kun gjort truppen stærkere.
Det er altså er det et hold, som vi skal have respekt for. Vi skal gå ind til kampen med et forsøg på at sætte vores eget aftryk. Lægge pres på dem, og så komme frem til chance på den måde. Og så skal vi skal være skarpe i vores afslutninger, og resolutte i bagkæden.

I vores seneste kamp mod Roskilde, da de besøgte Monjasa Park, kunne de tage fra Fredericia med en sejr i bagagen. Vi har altså noget at revanchere. Det er også den indstilling, der gør sig gældende i truppen. Drengene ville gerne have genrejst sig allerede i sidste weekend, men det lod sig desværre ikke gøre. Derfor tager vi iveren efter tre point med til Roskilde, og spørger man Dennis Høegh – så vinder vi 2-1.

Uanset hvad vil man fra trænerstabens side, spillernes side og alle os andre i FC Fredericia – gøre vores til, at vi efter søndagens kamp, har ét point mere end FC Roskilde, og derved kravle længere op i tabellen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA