Nyheder

01/01-1970
Optakt: RKG-Fodbold – FC Fredericia


I aften spiller vi pokalkamp mod Romdrup-Klarup Gymnastikforening. En klub vi aldrig har mødt før, og en klub der aldrig har mødt en 1. divisionsklub før. 

Det er en modstander, vi ikke kender meget til, som vi i dag møder i DBU’s pokalturnering.
Romdrup-Klarup Gymnastikforening, står dog også overfor deres hidtil største udfordring. FC Fredericia er et hold, som man ikke bare lige møder på de kanter. Romdrup-Klarup, eller RKG, spiller nemlig til dagligt i Serie 1.

Og i pokalturneringen har de frem mod onsdagens kamp, hele tre sejre med i bagagen. Først en 4-0 sejr over Serie 1-holdet Hadsund, derefter en 2-1 sejr over Aalborg Freja. Og til slut, drog Jyllandsserieholdet Hatting-Torsted til Klarup, og Bixen Arena – og måtte se sig slået af RKG.

Vi er favoritter
Derfor går FC Fredericia naturligvis til kampen med en vis respekt, men også med en klarhed om, at vi er favoritter i den her kamp.

Grundet landsholdspausen, er weekendens, ellers planlagte, opgør mod Skive blevet rykket. Og derfor er det også et FC Fredericia mandskab, der har sit fulde fokus på morgendagens kamp. Og de rødklædte vil gøre alt for, at kunne sikre sig videre avancement i turneringen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA