Nyheder

16/09-2017
Optakt: Vejle Boldklub – FC Fredericia

fcf-vb-30I morgen tager vi til Vejle, og der er lagt i kakkelovnen til et vaskeægte lokalderby.

En kamp mod Vejle er vi som altid meget opsatte på at vinde, men Vejle er NordicBet-ligaens førerhold, så derfor er det udfordrende opgave drengene står overfor. Med i bagagen har vi dog nogle vundne kampe fra sidste sæson, og at vores kampe mod Vejle er meget tætte. Drengene går i hvert fald på banen med én intention, og det er at tage en sejr med hjem til Fredericia.

Som det hedder sig med lokalopgør, så er det nogle kampe, hvor spillerne giver sig 100 procent – og kan de finde det i sig, så får den ofte også lidt et nøk mere. Der bliver fightet til det sidste, givet lidt ekstra i tacklingerne og tændingen er helt i top.

Kampene mod Vejle er nogle man ser frem til. Vi matcher godt op med dem, og det giver altid nogle gode, men også tætte kampe.

Vejle går ind til kampen med et nederlag som seneste resultat, de tabte med 2-0 til Viborg, hvilket viser at på trods af deres gode start. Så er de ikke usårlige. Hvilket vi skal forsøge at udnytte, og det kan vi gøre. Det har vi vist i den her sæson, og det har vi tidligere vist mod søndagens modstander.

Vi skal ud og gøre alt hvad vi kan for at sikre de tre point.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA