Nyheder

13/09-2017
Optakt: Vi skal fastholde momentum

Ege
Når vi senere i dag spiller i Skive i sæsonens ottende ligakamp. De røde løver står overfor et par uger med et tætpakket kampprogram. Der er mange kampe, men det er ifølge spillerne ikke noget problem. Så længe man restituerer korrekt, passer sin kost, får sovet nok – generelt er god ved sig selv, så skal det nok gå.

For som drengene siger, så er det kampene man spiller for, og så er det klart at man vil gøre det der skal til, for at være klar til dem.

Men tilbage til dagens kamp. Skibonitterne har endnu ikke vundet i ligaen, og står med to point efter sæsonens første syv kampe.

Derfor kan det umiddelbart virkede som en let opgave, som Jesper Sørensens tropper står overfor.
Men bare fordi, at holdet ikke har vundet, så betyder det ikke, at de ikke har været farlige. Skive har nemlig scoret elleve mål i deres syv kampe. Og derfor kan vi ikke bare lade vores fokus glide henover, men grundet vores seneste sejr over Nykøbing må vi godt forvente, at drengene går ind og forsøger at dominere kampen. For sådan er vores spil bygget op. Vi vil meget gerne være spilstyrende, og gode til at skabe chancer og så er vi gode til at score mål.

Sultne skibonitter
Men skibonitterne må være sultne efter deres første sejr, derfor skal koncentrationen i bagkæden være i top. Så hvis vi kan bære vores defensive spil, fra Nykøbing-kampen med til Skive, så står vi stærkt. Derfor er der grund til optimisme, men respekten for modstanderen i NordicBetligaen må- og skal altid være intakt. Ingen kampe er lette, heller ikke mod sidstepladsen. Alle i rækken kan spille fodbold og alle i rækken kan spille fodbold.

Og det kan vi i særdeleshed også, det så vi også mod Nykøbing. Særligt i anden halvleg, hvor Nykøbing nærmest ikke skaber noget. Og hvor vi kontrollerer det meste, hvis lykkens gudinde havde tilsmilet Monjasa Park lige en ekstra gang, så havde vi ej blot måtte nøjes med to mål.

Derfor er der altså rigelig grund til at tro på gutterne i dag. De har respekt for modstanderen, så vi undervurderer ikke Skive. De har momentum oven på søndagens sejr, og så har de restitueret ordentligt og gjort sig klar til kamp.

Og lad os så tage hul på en stime af gode resultater, og fastholde momentum.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA