Nyheder

30/09-2017
Optakt: Vi skal spille som vi har spillet

fc-brabrand_7397
Kampen i morgen mod HB Køge er det første opgør i sæsonen mellem os og dem. Og det er modstander, som vi har ofte har nogle tætte opgør med. 

Hvis vi tager et kig på sæsonen forinden, så var HB Køge en af de modstandere som vi spillede nogle yderst jævnbyrdige kampe imod. Vi startede sidste sæson ud med, mod netop Køge, at slå dem 2-1 på Monjasa Park. Og herefter fulgte der to uafgjorte opgør. Derfor går vi ind til opgør, mod en modstander hvor kampene ofte er meget jævnbyrdige.

Det er der dog vigtigt at påpege, at der er løbet en del vand under broen siden sidste sæson, og de respektive trupper ikke er de samme længere. HB Køge har fået noget nyt blod ind, men har også holdt på deres stamme. Det er dog særlig oppe foran, at ændringerne virkelig har taget form.

Vi har snakket lidt med Jesper om søndagens modstander. Vi har talt om forskellen på det HB Køge vi møder nu her, kontra det hold vi mødte sidste år

– I sidste sæson tyede de til små vævre angribere, der var hurtige på bolden. Nu har de fået noget mere fysik oppe foran, og har derved fået noget mere tyngde, når det kommer til dødboldssituationer. Men har også bevaret en teknisk kunnen, som gør HB Køge til et ganske fint fodboldhold, fortæller Jesper Sørensen.

HB Køge har været gode til at lukke af nede bagved, og er det hold i NordicBet Ligaen, der har lukket færrest mål ind.

Men vi har en stamme af spillere, som kender Jespers system ud og ind. Og vi kan spille op med alle hold, hvilket også er det vi skal forsøge mod HB Køge. Vi skal være dominerende på bolden, styre spillet og derved få lirket deres defensiv op. Og det er vi gode til, vi skal nok få skabt chancer og mod Køge skal kynismen tage over, og vi skal få puttet bolden i nettet når chancerne opstår.

Vi skal altså fokusere på de ting og spille som vi har spillet de seneste to kampe, og så håber vi på at det er nok til at tage tre point med hjem fra det sjællandske.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA