Nyheder

26/07-2015
Ove P.: Kampen var et symbol

FC Fredericias cheftræner, Ove Pedersen, kalder dagens kamp mod Vejle Boldklub for et symbol for den kommende periode. En tid, hvor holdet skal udvikles, samtidig med at der kommer point på kontoen.

FC Fredericia indledte hertil eftermiddag den nye sæson med at hente 1-1 på udebane mod lokalrivalerne fra Vejle Boldklub.

Og cheftræner, Ove Pedersen, var godt tilfreds med, at der kom point på tavlen i sæsonpremieren.

– Jeg synes, at kampen var et stort symbol på, hvad der venter os. Vi skal bruge turneringskampene på at få point, samtidig med at vi udvikler holdet, og derfor er jeg selvfølgelig glad for, at vi på en svær udebane får point med hjem, siger Ove Pedersen og fortsætter.

– Ser man blot på de to halvlege i dag, så udvikler vi os markant fra første til anden halvleg. For efter pausen var det et bedre FC Fredericia hold, der kom på banen, og vi var nok bedst i dag målt på det, som er afgørende i fodbold; vi havde de største chancer, og på de chancer vi har i anden halvleg, der kunne vi også godt have vundet kampen, siger Ove Pedersen, og begrunder den dårlige første halvleg med, at man ikke var ordentlig klar på Vejles styrker.

– Men det fik vi justeret i pausen, hvilket blandt andet gjorde, at vi fik bedre styr på midtbanen og derfra bedre kunne kontrollere kampen.

Næste opgave for FC Fredericia er på søndag mod FC Roskilde, når vi spiller sæsonens første hjemmekamp. Her er der – ligesom der var i dag – kampstart kl. 15.00.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA