Nyheder

13/04-2017
Overbevisende FC slår Skive

Ege
Foto: Joan Barløse

FC Fredericia går på påske med en 2-0-sejr over topholdet fra Skive. Morten Beck scorede til 1-0, mens Mathias Hebo fik lukket kampen med sin scoring til 2-0.

Et sublimt spillende FC Fredericia-mandskab tog torsdag alle tre point, da Skive var på besøg på Monjasa Park.

FC Fredericia var først med en god mulighed, da FC flot kombinerede sig igennem på højresiden. Bolden endte til sidst for fødderne af Niels Letort, der kunne se sin afslutning suse forbi den ene opstander.

Tre minutter senere bankede FC igen på. Et Fredsted-indlæg ramte Morten Beck ved bagerste stolpe, men bolden blev reddet på stregen. Duoen Fredsted-Beck skulle dog tage revanche kort efter.

Fra sin venstreback-position smækkede Oliver Fredsted en bold ind i pandebrasken på Morten Beck, der sikkert gjorde det til 1-0 efter 18 minutters spil. Hans andet mål på to kampe.

Med vinden blæsende mod Skive-målet skabte Fredericia masser af chancer i første halvleg, men der blev ikke scoret yderligere inden pausen.

Skive kom bedre med i anden halvleg, men Fredericia-forsvaret gjorde, som de gjort det meste af foråret. De lukker af. Skive fik stort set kun lov til at sparke udefra, og Thomas Mikkelsen i målet havde ingen problemer med at holde de bolde.

FC Fredericia blev stadig ved med at skabe chancer trods vinden.

Et frispark på kanten af feltet helt nede i Skives venstreside blev sparket indover. Morten Beck kom først på bolden, men den blev blokeret. Beck var hurtigst over returen og spillede den tilbage til Mathias Hebo, der knaldede læderet i nettaget. 2-0 til FC Fredericia.

I de resterende 20 minutter kom Fredericia frem til en del lige-ved-og-næsten-chancer, men de fik ikke scoret ydereliger.

Fredericias defensiv nægtede Skive at komme helt tæt på Thomas Mikkelsens mål, og kampen endte derfor med en 2-0-sejr til FC Frederica, der kravlede helt op på en syvendeplads.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA