Nyheder

13/08-2014
Overbevisende pokalsejr til FCF

Det blev en ensidig forestilling, da FC Fredericia i dag slog Kolding IF 0-4. De røde dominerede kampen fra start til slut, og selvom cheftræner Nicolai Wael før kampen havde sagt, at det ikke blev en walkover, så stod der næsten FCF på det hele kampen igennem.

Jesper Christiansen var tilbage i FC Fredericia trøjen, og han virkede meget veloplagt og spillede en flot kamp. Han er stor og stærk, mens Anders Hostrup er lille og hurtig, og ud fra hvad de i dag viste i deres første kamp sammen, så bliver det makkerpar spændende at følge fremover.

Allerede efter syv minutter kom Anders Hostrup først på et indlæg og scorede sit første mål i FCF trøjen. Minuttet efter var det Christian Ege der satte hovedet på et hjørnespark og scorede til 0-2. Først derefter vågnede hjemmeholdet op, men det skulle vise sig at være for sent.

Når Kolding kom til chancer, så viste Jakob Køhler i målet sin høje klasse, og han kunne velfortjent sætte sæsonens første clean sheet ind på kontoen.

I det 32 minut var FC Fredericia under en meter fra at lave en stærk kandidat til årets mål. Andreas Moos, Mikael Rynell og Mikkel Knudstrup leverede smuk tiki-taka fodbold ned langs fløjen, men da bolden kom ind til Anders Hostrup, som stod helt alene på stregen, så lykkedes det ham desværre at aflevere den til målmanden i stedet for at score. Et opspil der havde fortjent bedre.

Et par minutter efter pausen gjorde han dog skaden god igen. Et hurtigt indkast fra Andreas Moos sendte missilet Anders Hostrup alene ned mod målmanden, og han kvitterede ved hårdt og kontant at smække bolden over i det lange hjørne. 0-3 var stillingen, og hjemmeholdet virkede nu meget opgivende.

Det gav plads til flere FCF chancer, og i det 78 minut blev det debutanten Sebastian Billunds tur til at skrive FCF målscorer på sit CV. Koldings målmand halvklarede et forsøg fra Nikolaj Hagelskjær, og den lille tekniker var hurtigt henne og følge op.

Sebastian Billund var tæt på at blive dobbelt målscorer da han var alene med målmanden, men det lykkedes ham desværre ikke at få den i nettet for anden gang.

Kampen endte 0-4, og var bestemt en kamp FC Fredericia kan være tilfredse med over hele linjen. Ibeagha og Pedersen så også rigtigt fornuftige ud i deres blot anden kamp sammen i det centrale forsvar.

FCF finder i morgen ved middagstid ud af, hvem de skal møde i næste runde af pokalturneringen.

Kampfakta:

0-1 07’ Anders Hostrup
0-2 08’ Christian Ege
0-3 47’ Anders Hostrup
0-4 78’ Sebastian Billund

Startopstilling:

Jakob Køhler
Steven Somers
Marc Pedersen
Sebastien Ibeagha
Mikkel Knudstrup
Andreas Moos
Christopher Geertsen
Christian Ege
Mikael Rynell
Anders Hostrup (Gult 40′)
Jesper Christiansen

Bænken:

Johan Knudsen
Sebastian Billund(Christiansen 69′)
Lasse Kronborg
Jakob Eriksen (Hostrup 56′)
Tobias Perch
Nikolaj Hagelskjær(Ege 75′)

RD@fcfredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA