Nyheder

17/04-2015
Peter S: Spillerne har vist stort engagement

Peter Sørensen er meget tilfreds med, hvad spillerne har præsteret på træningsbanen op til søndagens opgør mod Brønshøj Boldklub.

FC Fredericia hentede i mandags Peter Sørensen til Monjasa Park som ny cheftræner, og Sørensen er godt tilfreds med, hvad han har set i sin første tid fra spillerne på træningsbanen.

– Spillerne har vist et rigtigt stort engagement, hvor alle har sluppet sig selv fri og foldet sig ud. Vi står i en situation nu, at vi skal koncentrere os om de opgaver, der venter os, og ikke bruge kræfter på, hvad der er sket. Og jeg synes, at spillerne har set friske ud – både i krop og hoved -, og det var det, jeg havde håbet på, siger Peter Sørensen.

På søndag kl. 15.00 lægger Monjasa Park så græstæppe til FC Fredericias første opgave under Peter Sørensen i denne omgang, når Brønshøj Boldklub kommer på besøg.

En modstander, som ligesom FC Fredericia i øjeblikket er at finde under nedrykningsstregen.

– Det er et hold, der ligesom os har mange gode spillere, og der ligesom os har været igennem en lang og hård periode uden så mange point. Det er et vanskeligt hold at spille mod, fordi man ved med sikkerhed, at lige meget hvad, så giver de sig altid 110 procent.

– Derudover har de nogle spidskompetencer, som kan være vanskelige at dæmme op for. De kommer med en god fysik og er stærke omkring dødbolde, så det skal vi være parate til at matche.

Husk, at der til kampen er fri entré, hvorfor hele FC Fredericia håber på at se så mange tilskuere som muligt, så vi sammen kan få forårets første sejr og dermed tage et vigtigt skridt i kampen om overlevelse.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA