Nyheder

16/07-2014
Sikker 4-0 sejr i testkamp

Som en del af optakten til NordicBet Ligaen mødte FC Fredericia i dag Varde IF.

Gæsterne fra 2. division gav god modstand, men som kampen skred frem, blev forskellen på anden og første division mere og mere tydelig.

Efter 20. minutter kom Søren Jensen først på et hjørnespark fra Andreas Moos og scorede til 1-0. Søren Jensen skulle vise sig at være i strålende spillehumør i dag, og det var ikke det sidste, man skulle se til ham.

Efter 32. minutter var det en anden af de nyligt hentede spillere, der kom på tavlen. Hjemvendte Jeppe Hansen bragte FCF på 2-0, og det blev var stillingen ved halvleg.

I det 55. minut var det igen Søren Jensen, der ville lege med. Efter godt oplæg fra Nikolaj Hagelskjær scorede han til 3-0.

Kampens sidste mål blev sat ind af Thomas Mikkelsen i det 70. minut, og igen var det Nikolaj Hagelskjær, der stod for oplægget.

Cheftræner, Nicolai Wael, var efter kampen godt tilfreds, og kunne udover sejren glæde sig over flere lyspunkter.

– Det er dejligt at Andreas Moos igen får nogle minutter i benene efter sin lange skade og leverer en god indsats, og det samme gør Hagelskjær med sine to assist. Desuden så kan vi glæde os over at det er en målfarlig forsvarsspiller vi har fået i Søren Jensen, og det giver os nogle nye muligheder i forhold til standard situationerne. Så alt i alt er jeg godt tilfreds med holdets indsats i dag, smiler Nicolai Wael.

To prøvespillere, Yannick Rollf og Isaac Akyere, var med til dagens kamp. Rollf blev desværre skadet tidligt i kampen, mens Akyere fik 65 minutter. De levere en god indsats, og trænerteamet vil evaluere dem de næste dage.

Næste træningskamp er på lørdag mod Skive, og kampen spilles kl 11.00 på Monjasa Park.

Kampfakta:

1-0 Søren Jensen 20′

2-0 Jeppe Hansen 32′

3-0 Søren Jensen 55′

4-0 Thomas Mikkelsen 70′

RD@fcfredericia.dk

 


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA