Nyheder

30/09-2015
Skidt nederlag i den udsatte kamp

FC Fredericia fik ingen point med hjem til Fredericia i den udsatte 7. rundekamp mod Skive IK. Ove Pedersens tropper led nemlig et klart 0-2 nederlag.

Tre dage efter 0-0 resultatet mod HB Køge hjemme på Monjasa Park stod den hertil aften igen på Bet25 Liga-bold for FC Fredericias vedkommende, eftersom den udsatte 7. rundekamp mod Skive IK skulle afvikles.

FC Fredericia var til opgøret svækket, idet både anfører, Christian Ege, og viceanfører, Nicholas Gotfredsen, måtte se til fra tribunen på grund af karantæne, som de erhvervede sig med deres udvisninger i søndagens kamp.

I stedet for de to var Rógvi Baldvinsson og Emil Peter Jørgensen valgt til startopstillingen, og de to sammen med resten af FC Fredericia-mandskabet kom bedst ud af startblokken på Spar Nord Arena.

De første fem minutter sad FC Fredericia nemlig solidt på bolden, men det blev kun til en enkelt chance ved Admir Catovic’ forsøg fra distancen, der dog desværre blev sendt et godt stykke forbi mål.

Herefter kom hjemmeholdet Skive bedre med, og de tegnede sig også for første halvlegens største mulighed, da Jens Bertel Askou kom højest på et indlæg. Inde på stregen var Sune Kiilerich dog vaks, og han fik sparket bolden væk i en saksesparksposition.

De første 45 minutter var generelt en rodet affære, hvor FC Fredericia blandt andet havde svært ved at komme frem til væsentlige chancer. Største mulighed tilfaldt Rógvi Baldvinsson, som inde i Skive-feltet forsøgte sig med et halvt saksespark, efter at han var blevet headet fri af en Skive-forsvarer. Dog strøg afslutningen over målet.

Anden halvleg starter til gengæld med en anderledes skarphed. Desværre var det Skive, der udviste det. Et hjørnespark bliver sendt ind i FC Fredericia-feltet, som Askou kommet højest på. Nedfaldet endte hos en Skive-fod, men Højbjerg reddede på fremragende vis. Desværre stod Andreas Albech så klar over returen, og så var hjemmeholdet foran med 1-0.

To minutter efter var Sune Kiilerich tæt på at trampe sig igennem Skive-forsvaret, men hans afslutning var tam og sad lige på Daniel Krog i Skive-målet.

Efter 60 minutter var 1-0 målet ved at blive gentaget. Et hjørnespark blev slået ind i panden på Jens Bertel Askou, men Jeppe Højbjerg fik denne gang på fornem vis reddet bolden ud af farezonen.

Dog kunne han ikke gøre noget ved indskiftede Mikael Uhres afslutning efter 75 minutter. Skive-spilleren blev sendt i dybden og han valgte at afslutte første gang, hvilket overraskede Højbjerg i målet, og så stod det 2-0.

I slutminutterne pressede FC Fredericia på for en reducering, men den kom ikke og så måtte Ove Pedersens mandskab se sig slået med 0-2 efter en skidt kamp fra FC Fredericias side.

Heldigvis har man muligheden for at komme hurtig tilbage på sporet, når man allerede skal i aktion på lørdag i Horsens. Her starter kampen kl. 18.45.

Kampfakta:
50´ – 1-0 – Andreas Albech, Skive IK
75´ – 2-0 – Mikael Uhre, Skive IK
90´ – Gult kort – Sune Kiilerich, FC Fredericia

Tilskuertal: 593

Startopstilling:
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson (ud, 46´)
7. Dennis Høegh (ud, 71′)
8. Admir Catovic (ud, 64´)
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen (ind, 46´), 10. Anders Hostrup, 11. Mikael Rynell, 12. Tobias Perch-Nielsen (ind, 64´), 14. Mathias Jacobsen og 27. Christian Nissen (ind, 71′).

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA