Nyheder

03/06-2015
Søren Jensen stopper karrieren

FC Fredericia og Søren ‘Løvel’ Jensen er blevet enige om stoppe samarbejdet et år før tid, da forsvarsspilleren må indstille karrieren grundet sin langvarige knæskade.

Sidste sommer lavede FC Fredericia en 2-årig aftale med den venstrebenede forsvarsspiller, Søren ‘Løvel’ Jensen, som kom til på en fri transfer fra AC Horsens.

Men under opvarmningen til den første kamp i indeværende sæson mod Vendsyssel FF pådrog Søren Jensen sig en korsbåndskade i sit ene knæ. Den skade har desværre voldt så store problemer, at forsvarsspilleren nu må indstille karrieren i en alder af blot 31 år.

– Det er med stor beklagelse, at vi sammen med Søren Jensen er blevet enige om at stoppe samarbejdet pr. 30. juni. Søren har længe kæmpet med at komme tilbage fra sin knæskade, men det har desværre ikke vist sig muligt. Det er utrolig synd for Søren, men det vigtigste er hans helbred, hvorfor vi er blevet enige om, at det er bedst at stoppe nu, siger direktør, Stig Pedersen.

Selv er 31-årige Søren Jensen også ked af at måtte lægge støvlerne på hylden, men fortæller samtidig at han er afklaret med beslutningen.

– Jeg har desværre godt kunne se, hvor det bar hen af. Jeg har kæmpet alt det, jeg kunne, for at komme tilbage, men det står også ret klart for mig, at det ikke længere er en mulighed at fortsætte karrieren. Heldigvis kan jeg se tilbage på min karriere og glæde mig over, at jeg har opnået mange ting, siger Søren Jensen.

Søren ‘Løvel’ Jensen nåede ikke at spille en officiel kamp for FC Fredericia, men står noteret for fire U21-landsholdskampe. Derudover har han blandt andre repræsenteret Viborg FF, OB, Odd Grenland, Randers FC og AC Horsens.

Yderligere informationer kan hentes hos:
Direktør, Stig Pedersen (+45 4051 4399)


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA