Nyheder

23/03-2016
Sørensen: Det bliver intenst

To kampe – to sejre. Foråret er startet godt for FC Fredericia, og torsdag skal stimen fortsættes, når truppen drager mod Horsens i forårets tredje kamp i Bet25 Ligaen. En kamp, som godt kan gå hen og blive en hård omgang.

– Horsens er et rigtig godt hold, som har mål om at spille med om oprykningen. Jeg tror godt, det kan gå hen at blive en vild kamp med masser af fysik. Så det bliver intenst mellem to jævnbyrdige hold, siger FC Fredericia-træner Jesper Sørensen.

Horsens tabte i sidste runde til Vejle efter en vanvittig afslutning, hvor Vejle sikrede sig sejren i de afsluttende momenter af kampen. Jesper Sørensen tror dog ikke, det kommer til at betyde alverden for kampen – han har andre fokuspunkter.

– Vi vil prøve at se, om vi kan få kampen derhen, hvor vi spiller på vores præmisser og på det, som vi mener, vi er dygtige til. Og så må vi dæmme op for det, de kommer med, siger Jesper Sørensen, som rigtig gerne vil kontrollere kampene – både med og uden bold.

Truppen til torsdagens kamp er uden Matej Podstavek, som sidder over med karantæne. Ellers er der ikke nogen ændringer i forhold til sejren mod Næstved.

Dermed ser truppen således ud:
1. Thomas Mikkelsen
2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Frans Dhia Putros
6. Mathias Hebo Rasmussen
7. Dennis Høegh
8. Vincent Weijl
9. Marco Hansen
10. Anders Hostrup
11. Mikael Rynell
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege Nielsen
22. Oliver Feldballe
Victor Krøyer


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA