Nyheder

09/03-2016
Sørensen: Godt med stærk modstander

FC Fredericias nye mand i trænersædet er glad for, at forårssæsonens første opgør er mod en af de stærkere klubber i Bet25 Ligaen

Jesper Sørensen er ny mand i trænersædet hos FC Fredericia. Torsdag får han sin debut i en gældende kamp, når han og resten af Fredericia-lejren drager mod Silkeborg for at tage hul på forårssæsonen.

Efter en halvsløj start, har Silkeborg fået gang i hjulene og indtager nu fjerdepladsen i Bet25 Ligaen. De har desuden oprustet i vinterpausen, og det er derfor en stærk modstander, som FC Fredericia åbner forårssæsonen imod – men det gør ikke Jesper Sørensen noget.

– Det er godt, at vi skal op imod sådan en stærk modstander fra start. Det giver et udmærket fingerprej om, hvem vi er, og hvordan vi er, når vi møder modstand i kampene. For der bliver faser af kampen, hvor vi kommer til at blive hårdt testet, siger FC Fredericia-træneren.

Jesper Sørensen har tidligere været i Silkeborg og var i spidsen for holdet, da de for et par år siden rykkede op i Superligaen. Den tid er ovre, og han er nu cheftræner i FC Fredericia, og han forventer, at hans spillere kommer med alt, hvad de har mod Silkeborg.

– Jeg forventer, at spillerne går ud og er inspirerede og yder alt, hvad de kan og lidt mere til. Jeg ved, spillerne er klar, og jeg ved, de er klar til at gribe kampen modigt an og stå sammen i de modstandstider, der vil komme, og det glæder jeg mig til at se. Det bliver en rigtig god kamp, og vi tror på et godt resultat – sådan vil det altid være, siger han.

Torsdagens opgør starter klokken 18 på Mascot Park i Silkeborg. Kampen kan ses på TV 3 Sport 1, men vi regner selvfølgelig med at se masser af fredericianere i Silkeborg.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA