Nyheder

15/10-2016
Sørensen-respekt for Vendsyssel-angribere

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 09.09.10

Jesper Sørensen mener, at dagens opgør mod Vendsyssel bliver et underholdende et af slagsen. FC Fredericia skal sørge for at lukke ned for modstanderens offensiv, som ifølge cheftræneren er meget stærk.

Dagens modstander fra Vendsyssel er et af de bedre hold i 1. Division. I skrivende stund ligger holdet på rækkens fjerdeplads, men det er med en kamp mindre end de øverste hold – og en sejr i den resterende kamp kan sende gæsterne til tops i rækken.

Cheftræner Jesper Sørensen har da også respekt for holdet, som han selv betegner som et af de bedste i rækken.

Vendsyssel har et godt hold, og det er et af rækkens bedste. De har en meget god blanding af fysik, erfaring og individuel kvalitet, så det bliver en svær kamp, siger Jesper Sørensen.

Ifølge ham kommer dagens kamp til at blive afgjort på, hvilket hold der tager teten samt hvilket holds præmisser, opgøret bliver spillet på.

Vi har en rimelig klar spillestil, og den skal vi holde fast i. Selvfølgelig nuancerer vi den fra modstander til modstander, men den skal vi have med på banen. Sidst vi mødte Vendsyssel var vi gode til at afholde dem fra afslutninger på mål. Det var så ikke nok, men der skal vi også sætte ind, for de har et par gode folk oppe foran, siger cheftræneren med henvisning til Tiago Leonco og Thomas Dalgaard.

Sidst de to hold mødte hinanden var i august, hvor Vendsyssel var værter for divisionsbraget. Her tabte FC Fredericia med 2-0, og det skal revancheres i dag i en kamp, der ifølge Jesper Sørensen bliver underholdende for tilskuerne.

Der kommer til at være mange dueller mellem nogle stærke spillere på begge hold. Og så ser vi forhåbentlig en masse godt spil i et højt tempo krydret med nogle gode, individuelle præstationer. Det skulle gerne blive seværdigt, slutter Jesper Sørensen.

FC Fredericia ligger inden dagens opgør på en 9. Plads i 1. Division.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA