Nyheder

16/04-2016
Sørensen: HB Køge er en stærk modstander

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 09.09.10

Jesper Sørensen har udset sig et par spillere, som FC Fredericia skal have et ekstra øje på i søndagens kamp mod HB Køge.

Foråret er startet ganske hæderligt for FC Fredericia og har skrabet 10 point sammen ud af 15 mulige. Det må siges at være ganske godt gået, når man tænker på, at spillerne har skullet vænne sig til ny træner og ny spillestil. Den nye træner, Jesper Sørensen, er da også meget begejstret for den måde, spillerne i klubben har taget imod det koncept, som han tror på.

“Det har været meget positivt. De har gået til det med åbent sind og har ikke været bange for at blive udfordret. Det er ellers noget, der godt kan være meget svært, fordi vaner ligger meget dybt i fodboldspillere. Det er nogle helt fundamentale ting, man skal forsøge at ændre, og den udfordring har spillerne været med på fra starten,” siger Jesper Sørensen, som efterhånden virkelig kan begynde at se forbedringer.

“Måden at spille på bliver bedre og bedre. Vi ser hele tiden forbedringer og tegn på, at vi løser tingene bedre og bedre. Og jeg synes også, at det har været effektivt i forhold til at få resultater på tavlen,” siger Jesper Sørensen.

Stærk modstander
Søndag skal Jesper Sørensen og hans tropper så forsøge at fortsætte den fine stime, når HB Køge gæster Monjasa Park ­ en rigtig stærk modstander, hvis man spørger FC­træneren.

“Det er et hold med mange spillere, der har et godt potentiale. Og så har de fået tilført nogle af de spillere, der var rigtig gode i FC Vestsjælland. Så det er et godt hold. Samtidig er det et ungt hold, hvor nogen af spillerne ser ud til at have et godt potentiale for fremtiden,” siger Jesper Sørensen.

Nogle af de spillere, som er rykket fra FC Vestsjælland er brødrene Rochester ­ Marc og Lee. De to har været brandvarme i foråret og har stået for fem af ni mål efter vinterpausen.

“Dem skal vi selvfølgelig holde rigtig meget øje med. Men de gør det jo ikke alene. Der er rigtig mange andre dygtige spillere på holdet, og de har som hold formået at gøre det rigtig godt resultatmæssigt i mange kampe,” siger Jesper Sørensen.

Luksusproblem på midtbanen
I den seneste kamp mod Vendsyssel FF var FC Fredericia uden de to faste midtbanestartere Mathias Hebo Rasmussen og Christian Ege Nielsen. Begge var ude med karantæne, og i stedet for dem spillede Mikael Rynell og Niels Letort ­ og det gjorde de uden dikkedarer.

“Heldigvis spillede de rigtig godt. Så der er konkurrence om pladserne, og det er fedt. Alle har gjort, hvad de kan for at vise sig bedst muligt frem, og så er det op til os at træffe nogle beslutninger, som kan være lidt svære, men sådan er det. Det gode er, at uanset hvem der bliver valgt, så er det spillere, der har gjort det godt,” siger Jesper Sørensen

Kampstart mod HB Køge er søndag klokken 13.45, hvor Jesper Sørensen har Mathias Hebo Rasmussen og anfører Christian Ege Nielsen tilbage fra karantæne. Mathias Jacobsen og Christian Nissen sidder over.

Dermed kommer truppen til at se således ud:
1. Thomas Mikkelsen
2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Frans Dhia Putros
6. Mathias Hebo Rasmussen
7. Dennis Høegh
8. Vincent Weijl
9. Marco Hansen
10. Anders Hostrup
11. Mikael Rynell
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege Nielsen
22. Oliver Feldballe
Victor Krøyer


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA