Nyheder

30/04-2016
Sørensen: Horsens er rigtig stærke

fc-køge_8162

Jesper Sørensen spår en svær kamp mod AC Horsens – og så har en lige en lille ros til ungdomslandstrænerne og vores egen Mathias Hebo Rasmussen, som i løbet af ugen har været med U20-landsholdet i Italien

FC Fredericia har noget at revanchere, når de i dag løber på banen mod AC Horsens. Sidst de to hold mødtes, blev det til et Fredericia-nederlag på hele 3-0 efter en kamp, hvor det ikke ligefrem væltede med store chancer til de rødblusede. Respekten er da heller ikke til at tage fejl af hos FC Fredericia-træner Jesper Sørensen.

“Horsens er et fysisk stærkt hold, som er rigtig stærke på dødbolde. De har opbygget en stil, som de har været rigtig dygtige til at skabe resultater med. De er meget svære at slå, fordi de gør det utrolig svært for modstanderne, mens de samtidig er meget dygtige til at straffe de fejl, som modstanderne laver,” siger Jesper Sørensen og fortsætter.

“Det bliver en kamp, hvor vi skal vise, hvor gode vi er til at kreere vores eget spil i en retning, som kan udfordre Horsens. Samtidig skal vi selvfølgelig forsøge ikke at lave for mange fejl, som AC Horsens kan lukrere på,” siger Jesper Sørensen.

FC Fredericia vandt sidste søndag 2-1 i Helsingør. Resultatet kunne dog have været meget bedre, for der var chancer nok til at kampen kunne være blevet lukket meget tidligere, end det var tilfældet. Skarpheden er da også noget, der hele tiden bliver arbejdet på.

“Det er en proces, vi hele tiden er opmærksomme på. At træne sig til bedre afslutninger er både et individuelt anliggende og et holdmæssigt anliggende. Vi repeterer hele tiden kamprelevante situationer for angriberne til træning, mens vi samtidig arbejder på at kreere de størst mulige chancer rent holdmæssigt,” siger Jesper Sørensen.

Fortjent landsholdsudtagelse
Tidligere på ugen blev en af FC Fredericias nøglespillere på midtbanen, Mathias Hebo Rasmussen, udtaget til U20-landsholdet. Det betød, at han fra tirsdag til onsdag var en tur i Italien for at spille landskamp mod…. Italien. Og selvom udtagelsen kom med meget kort varsel, så var det ikke noget, Jesper Sørensen på nogen var interesseret i at sætte en stopper for.

“Jeg synes det var rigtig fint. Det er flot af landstrænerne, at de også kigger mod FC Fredericia, når de skal udtage spillere til landskampe. Mathias har virkelig fortjent det, for han har gjort det godt i den tid, han har været i FC Fredericia, og han har formået at sætte sit præg på tingene,” siger Jesper Sørensen.

Mathias Hebo Rasmussen spillede 45 minutter for Danmark mod Italien i en kamp, som Danmark tabte 2-0.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA