Nyheder

15/05-2016
Sørensen og Sørensen svinger godt sammen

fc-køge_8162
Foto: Joan Barløse

Jesper Sørensen og Peter Sørensen er gamle venner – i dag møder de hinanden på Monjasa Park

Der kan trækkes mange paralleller i forbindelse med FC Fredericias kamp mod Silkeborg. Her kommer lige de første par stykker.

• Trænerne har samme efternavn.
• Trænerne har begge været i FC Fredericia.
• Trænerne har begge været i Silkeborg.
• Trænerne har begge været i AGF.
• Trænerne har arbejdet sammen i AGF.

Det vidner om, at der måske godt kunne være noget kendskab de to imellem, og hvis man spørger Jesper Sørensen, så er den da også god nok.

”Peter og jeg har et rigtig godt forhold til hinanden. Vi taler jævnligt sammen. Vi havde et stærkt samarbejde i AGF, hvor Peter også var god for min udvikling som fodboldtræner – jeg lærte meget i forbindelse med vores samarbejde. Og så talte vi selvfølgelig også lidt om tingene, da jeg fik tilbuddet om at blive træner i FC Fredericia, hvor han jo har været ad to omgange,” siger Jesper Sørensen.

Som tidligere nævnt har Jesper Sørensen stået i spidsen for Silkeborg IF, hvor han i 2014 sørgede for oprykning til Superligaen – og han lægger ikke fingre i mellem, når han skal forsøge at forklare, hvordan det var at være Silkeborg.

”Det var en god tid. Det var en god klub med gode og venlige mennesker. Der var et godt sammenhold og et godt nærvær helt oppe fra dem, der bestemte og så hele vejen ned igennem klubben. Jeg var glad for at være der, og derfor var det også hårdt, da de bestemte sig for, at jeg ikke skulle være træner der mere,” siger Jesper Sørensen.

Mandag ramler han så ind i Silkeborg IF og sin tidligere makker Peter Sørensen for anden gang i sæsonen. FC Fredericia og Silkeborg IF mødte hinanden i forårssæsonens åbningskamp, hvor det endte med en 1-0-sejr til FC Fredericia på Mascot Park i Silkeborg – en kamp som var speciel for Jesper Sørensen.

”Jeg havde jo været der et par gange med AGF, men det var selvfølgelig lidt sjovt at være tilbage igen og hilse på de mange mennesker, jeg trods alt stadig kender i Silkeborg. Og det var da også en rigtig fin kamp. For mig var den dog mest speciel, fordi det var min første kamp for FC Fredericia – men det var da pudsigt, at det så lige skulle være mod Silkeborg og Peter Sørensen,” lyder det fra Jesper Sørensen.

FC Fredericia-træneren er overbevist om, at det bliver til endnu en spændende kamp, når FC Fredericia mandag tager imod Silkeborg på Monjasa Park.

”Det bliver rigtig fint, tror jeg. Der er meget på spil, og det er jo skægt. Rigtig mange havde dømt Bet25 Ligaen til at være knap så spændende, men den er jo sindssygt spændende her til sidst. Den er måske lige en tand mere spændende for Silkeborg, end den er for os. Men det skal vi selvfølgelig ikke tænke så meget over,” siger Jesper Sørensen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA