Nyheder

30/07-2016
Sørensen: Skal være bedre afbalanceret

fc-roskilde_5560
Foto: Joan Barløse

FC Fredericia møder søndag oprykkerne fra Fremad Amager – og her skal fæstningsdrengene forsøge at revanchere sidste weekends 2-1-nederlag i Skive. En kamp, som ikke tilfredsstillede FC Fredericia-træner Jesper Sørensen.

– Vi startede kampen meget dominerende og var det egentlig også i flere perioder i løbet af kampen. Men når vi virkede til at være i kontrol, kom vi til at give noget væk, som vi ikke skal. Vi landede i nogle dårlige positioner, som gjorde os sårbare defensivt. Der skal vi være noget bedre afbalancerede, så vi er i bedre position, når vi mister bolden, siger Jesper Sørensen.

Søndagens modstander er som sagt oprykkere. Men det er ikke et hold, der er til at kimse af. I første runde spillede de på udebane uafgjort med Vejle Boldklub. Jesper Sørensen løfter lidt af sløret for, hvordan hans hold skal tage sejren mod oprykkerne.

– Vi skal til forskel fra sidst ikke lade os ryste af, at de andre også har noget at komme med – og ikke lade os ryste af, at vi kommer til at møde noget kvalificeret modstand. Fremad Amager er godt nok oprykkere, men de har spillet sammen i lang tid og kommer med en stor portion selvtillid i bagagen, siger han og fortsætter.

– Vi så allerede i kampen mod Vejle, at det er et hold, som helt klart er dygtige nok til at byde alle hold i 1. division trods. De skulle sådan set have vundet i Vejle, lyder det fra Jesper Sørensen.

FC Fredericia og Fremad Amager ramler sammen søndag klokken 13.45 på Sundby Idrætspark.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA