Nyheder

02/09-2016
Sørensen: Skal være klar på Hobros direkte spil

fc-køge_8162

Sidste sæsons Superliganedrykkere fra Hobro gæster  søndag Monjasa Park og FC Fredericia. Cheftræner Jesper Sørensen har respekt for modstanderholdet, som ifølge ham er et af de bedre i ligaen.

– Selvfølgelig er de stærke. Hobro er et godt hold med en masse erfarne spillere, og det er en modstander, der gør det meste lidt anderledes end os. De vil gerne køre på en masse omstillinger og noget direkte spil, og det er de dygtige til. Mange af de andre hold i rækken foretrækker at være mere i boldbesiddelse, så de spiller på en lidt anden måde, fastslår cheftræneren.

Hobro ligger i skrivende stund nummer fire i den danske 1. Division, og de sidste tre ligakampe er blevet vundet i sikker stil. Efter en pointmæssig dårlig start virker det med andre ord til, at Ove Pedersens spillere har fundet rytmen på banen, men ifølge Jesper Sørensen, så hænger det også sammen med manglende skarphed fra modstanderne.

– Deres modstandere har ofte ikke udnyttet sine chancer imod Hobro, så det skal vi selvfølgelig sørge for at vi gør, for chancerne vil komme, siger FC Fredericia-træneren.

Cheftræneren er optimistisk i forhold til FC Fredericias chancer imod Hobro, men han ved ikke, hvad der er realistisk at forvente sig af kampen, når det kommer til antallet af point.

– Vi må se, hvordan kampen udvikler sig. De er som sagt et af de bedre hold, men kampen må vise, hvad der er realistisk. Vi tror selvfølgelig på en sejr, men det virkede også realistisk i sidste uge mod Nykøbing, lyder det fra Jesper Sørensen.

Køb billet til opgøret her!


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA