Nyheder

01/06-2017
Sørensen skriver med Fredericia

Sørensen_cut

Christian Sørensen har skrevet under på en aftale, der holder den 24-årige kreatør i Fredericia indtil sommeren 2019.

For blot et halvt år siden skrev Christian Sørensen under på en halvårig kontrakt med FC Fredericia.

Nu har han sat sin signatur på en kontrakt, der holder ham i klubben i yderligere to år.

– Jeg er virkelig glad for at være her. Jeg har fået en masse spilletid. Og så har jeg det både godt på og udenfor banen, fastslår Christian Sørensen.

Midtbanespilleren er ikke kun glad for at spille i Fredericia, han ser også gode udviklingsmuligheder for sig selv.

– Med Jesper Sørensen som cheftræner samt de forhold, der er her, så har jeg rigtig gode forudsætning for at udvikle mig meget. Jeg kan jo se, at Fredericia har været gode til at sende deres spillere videre til eksempelvis Superligaklubber, siger Christian Sørensen.

Selvom hans egen udvikling er vigtigt, så er det ikke det, der kommer i første række.

– Først og fremmest handler det om, at jeg gerne vil hjælpe Fredericia med at komme op i den sjove ende af tabellen i den kommende sæson, siger Christian Sørensen.

Det har jeg fordi jeg er glad for at være her. Jeg har fået meget spilletid. Og så har jeg det godt både på og udenfor banen. Kan udvikle mig mere under Jesper og de forhold der er her i Fredericia. Jeg ser et rigtig stort lys i min egen udvikling her. Jeg kan jo se, at Fredericia har været gode til at sende deres spillere videre til eksempelvis Superligaklubber.

Men først er fremmest handler det om, at jeg gerne vil hjælpe Fredericia med at komme op i den sjove ende af tabellen i den kommende sæson.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA