Nyheder

12/07-2017
Sørensen: Tilfreds med de nye og de unge

EP til FC_skaaret

FC Fredericias cheftræner har været tilfreds, med det han har set fra de nye spillere, mens han også sender roser afsted til de unge talenter, som også er med på træningsbanen.

Som et hvert andet hold har FC Fredericia styrket sig frem til den nye sæson, hvor man har hentet Anders Holvad, Alexander Nybo og Esben Petersen.

I øjeblikket er der flere spillere, der træner med FC Fredericias førsteholdet. Fire ungdomsspiller er hevet op fra ungdomsafdelingen, og de prøver sig i øjeblikket af mod Fredericias bedste.

Jeg synes, at de unge spillere gør alt, hvad de kan for at hænge i. De slider for at følge med i træningen, og de gør det bedste de kan, og det er jeg rigtig glad for at se, siger Jesper Sørensen.

– Jeg synes egentlig, at de har spillet med på et fint niveau, fortæller Jesper Sørensen endvidere.

Sidste sæson var det Mikkel Foged, der stod i den samme situation, som de unge spillere, og han har om nogen vist, hvordan det skal gøres.

Han er for alvor begyndt at bide sig fast i truppen, og til den seneste kamp mod Brabrand fik han også vist prøver på sine evner, da han scorede til 2-0.

– Mikkel Foged viste i første kamp, hvorfor han er med heroppe. Jeg mener, at der er en god grund til at tro, at han kan spille fodbold på et pænt højt niveau, lyder det fra Jesper Sørensen.

De nye
Det er ikke kun de unge spillere, der har vist positive takter. Også de nye spillere har vist sig frem.

– De nye har leveret et godt første indtryk, og det er selvfølgelig altid vigtigt, når man kommer et nyt sted hen, siger Jesper Sørensen.

Anders Holvad og Alexander Nybo blev hentet i sidste sæsons vindere af NordicBet Ligaen, Hobro, mens Esben Petersen er kommet til fra den fynske 2.divisionsklub Marienlyst.

– De er kommet fra hver deres sted. Anders og Alexander er kommet fra Hobro, og de har været vant til at spille med i en stærk trup, mens Esben kommer fra noget andet over i Marienlyst, siger Jesper Sørensen.

Aleksandar Stankovic stod den første testkamp mod Brabrand, hvilket betyder at Alexander Nybo ikke har spillet en kamp endnu. Det har Anders Holvad og Esben Petersen til gengæld, og de har bestemt ikke skuffet cheftræneren.

– Jeg synes, at de begge er faldet godt ind i den måde vi træner og spiller på. De skal lige vænne sig til nogle øvelser og nogle nye krav, som jeg stiller. Overall har de alle tre gjort det rigtig fint, afslutter cheftræneren.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA