Nyheder

19/03-2016
Sørensen: Vi glæder os til hjemmebanen

Jesper Sørensen debuterer søndag som cheftræner for FC Fredericia på Monjasa Park, når Næstved kigger forbi i Bet25 Ligaen – og det ser han frem til.

– Vi glæder os selvfølgelig allesammen rigtig meget til den første hjemmebanekamp. Vi har noget en sejr med i bagagen, og der har været ekstra god stemning i truppen siden sidste torsdag, så det skal vi føre med os ind på Monjasa Park, siger Jesper Sørensen.

Søndagens modstander, Næstved, er placeret på en 10. plads i stillingen – men der er absolut ingen grund til at begynde at undervurdere. Næstved kommer nemlig også lige fra en sejr – de slog nemlig Vejle Boldklub i deres seneste kamp.

– Det er et hold, som er sammensat af nogle rigtig dygtige spillere. De ligner et hold, som er rigtig gode til at udføre det 4-1-4-1-system, som de praktiserer. De har nogle gode offensive kræfter, som de er gode til at sætte i scene, så det bliver helt sikkert en rigtig god kamp, lyder det fra Jesper Sørensen.

Truppen har ikke ændret sig synderligt siden sidste uges sejr i Silkeborg. Sune Kiilerich er tilbage i truppen efter sin karantæne, og Anders Hostrup er igen i omdrejninger og i spil til en plads på banen.

Dermed ser truppen således ud:

1. Thomas Mikkelsen

2. Mikkel Knudsen

3. Nicholas Gotfredsen

4. Emil Peter Jørgensen

5. Frans Dhia Putros

6. Mathias Hebo Rasmussen

7. Dennis Høegh

8. Vincent Weijl

9. Marco Hansen

10. Anders Hostrup

11. Mikael Rynell

15. Brent McGrath

16. Niels Letort

17. Matej Podstavek

18. Sune Kiilerich

20. Christian Ege Nielsen

22. Oliver Feldballe

Victor Krøyer


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA