Nyheder

09/04-2016
Sørensen: Vi skal fortsætte

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 09.09.10

Søndag venter Vendsyssel FF på udebane i forårets femte kamp

Vendsyssel FF havde et fabelagtigt efterår og overvintrede på andenpladsen i Bet25 Ligaen. Siden da er det gået trægt med pointhøsten, og det er kun blevet til to point i de første fem kampe i foråret. Men derfor skal de ikke undervurderes, når FC Fredericia søndag drager til Hjørring.

“Det er et hold, som hungrer rigtig meget efter at få en sejr, og det skal vi være opmærksomme på. Jeg har set de sidste par kampe, de har spillet, og det har altså set rigtig fint ud – mod nogle af de andre tophold vel at mærke,” siger FC Fredericia-træner Jesper Sørensen og fortsætter.

“Man har dog også kunnet se, at de ikke har haft overskud til at gøre kampene helt færdige, men det er et rigtig fint hold, som har fået markante forstærkninger her til foråret,” siger han.

Vendsyssel har blandt andet lejet FCK’eren Brandur Hendriksson, mens Brandao er blevet hentet i HB Køge. Herudover fremhæver Jesper Sørensen folk som Chris Sørensen og Bjarke Jacobsen som spillere, der har gjort det godt i foråret.

To stamspillere ude
FC Fredericia-truppen er tæt på fuldtallig i øjeblikket – men Jesper Sørensen må til kampen mod Vendsyssel se bort fra sine to midtbaneprofiler Christian Ege Nielsen og Mathias Hebo Rasmussen, som begge sidder over med karantæne.

Jesper Sørensen er dog ikke så bekymret over udsigten til at være uden de to stærke kort.

“Det er selvfølgelig ikke optimalt, at de begge to er ude på samme tid. Men så er der andre, der må træde til, og vi har haft optaktskampe, hvor andre har spillet inde på den centrale midtbane, og det har set rigtig fint ud. Så det skal vi nok løse,” lyder det fra træneren, som ikke vil spå om kampens udfald – kun om, hvad han forventer af sine spillere.

“Vi skal ud og fortsætte det, vi har gang i. Og så skal vi vise, at vi føler os sikre og trygge i det system, som vi er ved at udvikle – det er det, jeg vil se,” siger Jesper Sørensen.

Kampen mod Vendsyssel fløjtes i gang søndag klokken 13.45 på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA