Nyheder

10/10-2016
Sørensen: Vi skulle have haft mere med fra kampen

fc-køge_8162

FC Fredericias Jesper Sørensen er ked af 0-2-nederlaget til Skive, da han mener, Fredericia skulle have haft mere med fra opgøret. Nu arbejder spillerne hen mod næste kamp

FC Fredericia tabte søndag med 2-0 ude mod Skive, men cheftræner Jesper Sørensen mener, at holdet leverede fint spil, og at det var et effektivt Skive-mandskab, der straffede FC Fredericias fejl meget hårdt.

Vi er ikke skarpe nok på de chancer, vi får tilspillet os. Og så straffer Skive os meget hårdt på de fejl, vi laver. Ret beset håndterede vi kampen meget fint, og vi fik ikke det udbytte, vi skulle have haft. Omvendt må vi også rose Skive for at være effektive og score to meget flotte mål, siger Jesper Sørensen.

Og ifølge cheftræneren burde spillet mod Skive normalt også give et større udbytte.

Mængden af chancer, vi giver væk, bør aldrig give to mål til Skive, og vi skulle have haft mere med fra kampen, fastslår han.

Nu er det holdets opgave at rejse sig, og ifølge Jesper Sørensen bliver det ikke noget problem at få spillerne klar til hjemmeopgøret mod Vendsyssel FF.

Det kommer helt naturligt. I dag har de lige kunne sunde sig over den resultatmæssige skuffelse, og så har de fri i morgen. Onsdag er vi klar igen, hvor vi starter op med fuldt fokus på Vendsyssel-kampen, lyder det fra FC Fredericias træner.

Kampen mod Vendsyssel fløjtes i gang på Monjasa Park søndag 13.45.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA