Nyheder

23/02-2016
Sørensen: Vi vil kontrollere kampene

FC Fredericia møder onsdag Brabrand i en træningskamp, og her skal spillestilen til at indfinde sig hos de rødblusede

FC Fredericia drager onsdag mod Aarhus, nærmere bestemt Tilst, hvor Brabrand fra 2. division venter i en træningskamp. Træner Jesper Sørensen har i de første fem træningskampe benyttet sig af muligheden for at kunne skifte ud lige så mange gange, han har haft lyst til – men det er slut nu.

– Nu skal spillerne til at spille 90 minutter ad gangen, så de får det ind i benene inden sæsonstarten. Det kan sagtens være, at der er nogen, der slet ikke kommer til at spille, siger FC Fredericia-træner Jesper Sørensen.

I sidste uge spillede FC Fredericia træningskamp mod OB fra Superligaen, og her formåede man at hive et uafgjort resultat på 1-1 i land efter en kamp, hvor OB sad på boldbesiddelsen. Det var dog Fredericia, der tog teten og kom foran, og derefter forsøgte de rødblusede at kontrollere kampen hjem – en ting, som Jesper Sørensen gerne vil have stor fokus på i forårssæonen.

– I kampen mod Brabrand skal vi gerne kunne se, at vi nærmer os den spillestil, vi gerne vil spille – det er ikke sikkert, vi fuldender det allerede nu, men det tager også lang tid at bygge op, siger Jesper Sørensen og uddyber, hvad det er for en spillestil, han gerne vil spille.

– Det er en stil, hvor vi prøver at kontrollere lidt flere faser af spillet, end holdet formåede i efteråret. Det kan både være i forhold til boldbesiddelse, men også i forhold til, at vi skal være dygtigere til at kontrollere kampene, selvom vi ikke har bolden – det var noget af det, vi formåede mod OB, siger Jesper Sørensen, som er uden Mathias Hebo Rasmussen til onsdagens kamp.

Kampen mod Brabrand spilles klokken 17.00 på kunstgræsbanen i Tilst ved Aarhus.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA