Nyheder

26/05-2017
Sportsgale Denis

Faz_jubel

Foto: Joan Barløse

Denis Fazlagic nærer ikke kun en helt stor kærlighed til fodbold, men til sport generelt. Vi har derfor taget en snak med den lynhurtige spiller om, hvordan en typisk dag i Denis’ liv ser ud.

Fodbold, basket, cykling og fodbold. Ja, dagene er forholdsvis sportspræget, når den 24-årige kantspiller sprætter øjnene op om morgenen.

Monjasa Park er som regel altid det første stop for Denis Fazlagic. Men ligesom træningen er blevet planlagt af Jesper Sørensen, så er resten af dagen – for det meste – også planlagt.

– Jeg skal se det sport, der er i fjernsynet. Så dagen er oftest bygget op efter det, siger Denis Fazlagic, der lige for tiden følger rigtig meget med i den amerikanske basketball liga NBA.

– Når jeg kommer hjem, sætter jeg noget kaffe over, og så gør klar til at se en genudsendelse af nattens basketkamp.

Efter bolden er røget i kurven for sidste gang, er det belejligt at zappe videre til cykling. Hvis det da ikke lige er tid til at bevæge benene igen.

– Efter lidt fjernsyn kan jeg godt finde på at gå en tur med min hund. Og når jeg så kommer hjem, står den egentlig bare på hygge med kæresten eller venner, siger Denis Fazlagic.

Her kan sport naturligvis også være en af ingrediens i hyggen. Måske i form af computerspillet FIFA.

Man skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme skader på det teknologiske, når man spiller med Denis Fazlagic.

– Jeg er ekstrem konkurrenceminded – også når jeg spiller FIFA. Der er utallige joysticks, der er gået i stykker på grund af det spil, fortæller Denis Fazlagic, der ikke kun kan blive sur på spilkonsollen.

– Der er også utallige computere, der er gået i stykker på grund af manager (computerspillet Football Manager, red). Jeg har smadret tre computere, fordi jeg har slået skærmen, griner Denis Fazlagic.

Både kæreste og venner har bemærket, at de skal passe ekstra på, når der spilles FIFA. Men førstnævnte har også lært, at det er svært at planlægge noget med Denis, når et bestemt fodboldhold spiller.

– Hun ved, at jeg SKAL se alle Manchester United-kampe. Det har hun endda skrevet ind i sin kalender, så hun ikke kan planlægge noget, når de spiller. Så sport bestemmer meget i mit liv, lyder det fra Denis Fazlagic.

Vejle-kampen
På lørdag venter der en meget speciel kamp, når Vejle kommer på besøg i sæsonens sidste opgør.

Med en sejr kan FC Fredericia ende over Vejle i NordicBet Ligaen. Men kampen er også speciel for Denis Fazlagic, der tidligere har spillet i Vejle.

– På en eller anden måde bliver det underligt, at skulle spille mod dem. Men jeg føler ikke, jeg har særlig stor tilknytning til det hold, der er der nu, siger Denis Fazlagic

Vejle-holdet er langt fra det samme mandskab, som Denis engang var en del af- Og der skal ikke herske nogen tvivl om, at den konkurrenceminded hurtigløber vil gøre alt for at vinde.

– FC Fredericia-fansene skal ikke være bange for, at jeg ikke giver den alt, hvad jeg har, afslutter Denis Fazlagic, som vil forsøge at følge op på sin seneste scoring mod FC Roskilde.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA