Nyheder

30/08-2015
Startopstillingen mod Næstved

Flere af de normale startere for FC Fredericia fik et hvil i tirsdagens pokalkamp, men de er tilbage i startopstillingen igen til dagens Bet25 Liga-opgør mod Næstved.

Kl. 14.00 står den igen på Bet25 Liga-bold på programmet for FC Fredericia, når vi gæster oprykkerne fra Næstved.

FC Fredericia spillede sig tirsdag videre til 3. runde af DBU Pokalen med en sejr over 2. divisionsholdet Brabrand. Her havde cheftræner, Ove Pedersen, valgt at rokere en del rundt på startopstillingen for at give hvil til nogle af FC Fredericia-spillerne, hvorfor der var otte ændringer i forhold til den fornemme 3-1 sejr over Lyngby BK sidste søndag.

Derfor er der sammenlignet med pokalkampen også sket del ændringer på holdkortet til i dag. Blandt andre er Jeppe Højbjerg tilbage i kassen, selvom Jakob Køhler var en sikker sidste skanse mod Brabrand, mens også Nicholas Gotfredsen, Tobias Perch-Nielsen og anfører Christian Ege er tilbage i startelleveren.

Den skarpe iagttager vil dermed også se, at i forhold til hjemmekampen mod Lyngby, så er der i dag kun foretaget en enkelt ændring, idet Mikkel Knudsen erstatter Oliver Feldballe på venstre wingback.

FC Fredericias seneste signing, venstre backen Rógvi Baldvinsson, er ikke med i truppen til dagens opgør.

Få det fulde overblik, og se hele FC Fredericia-startopstillingen til kampen mod Næstved, herunder:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
7. Dennis Høegh
12. Tobias Perch-Nielsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege Nielsen
21. Nikolaj Hagelskjær
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 4. Emil Peter Jørgensen, 7. Steven Somers, 8. Admir Catovic, 14. Mathias Jacobsen, 22. Oliver Feldballe og 27. Christian Nissen

Kampen fløjtes i gang kl. 14.00, og den kan følges via liveupdates på Twitter ved at følge @Bankejesper.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA