Nyheder

14/10-2015
Startopstillingen mod Vejle

Marco Hansen er med for første gang i startopstillingen i Bet25 Ligaen i denne sæson, når FC Fredericia tager i mod lokalrivalerne fra Vejle Boldklub.

Så er der kun under en time til, at lokalbraget mellem FC Fredericia og Vejle Boldklub bliver fløjtet op på Monjasa Park.

Det betyder også, at startopstillingerne er klar, og til aftenens kamp har cheftræner, Ove Pedersen, kun valgt at lave en enkelt ændring i forhold til seneste Bet25 Liga-opgør mod AC Horsens.

Tobias Perch-Nielsen, som startede inde mod AC Horsens, er ude af truppen på grund af sygdom, og i stedet for ham er Marco Hansen blevet foretrukket til startopstillingen.

Hansen stod i søndags for et hattrick, da FC Fredericia vandt Brian Fakkenors mindekamp med 12-0 over Ryslinge BK. Det er samtidig den 24-årige angribers første start i Bet25 Ligaen i indeværende sæson.

Derudover er Rógvi Baldvinsson bliver sorteret fra som 19. mand til aftenens kamp.

Få det fulde overblik, og se hele FC Fredericia-startopstillingen til opgøret mod Vejle Boldklub, herunder:

3. Nicholas Gotfredsen
7. Dennis Høegh
9. Marco Hansen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
33. Jeppe Højbjerg

Udskiftere: 30. Jakob Køhler, 2. Mikkel Knudsen, 4. Emil Peter Jørgensen, 8. Admir Catovic, 10. Anders Hostrup, 11. Mikael Rynell, og 14. Mathias Jacobsen.

Der er kampstart kl. 20.45 på Monjasa Park. Har man ikke mulighed for at komme på stadion, så kan kampen også følges direkte på TV3 SPORT 1 fra kl. 20.40.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA