Nyheder

27/05-2017
Suveræne FC slår Vejle

Glad FC
Foto: Joan Barløse

Denis Fazlagic, Mathias Hebo og Oliver Feldballe stod for de tre mål, da FC Fredericia vandt den sidste kamp i sæsonen mod Vejle med 3-1. 

Jesper Sørensen havde i den grad fået sat holdet op til kampen mod lokalrivalerne fra Vejle. Holdet producerede den ene store chance efter den anden. Kampen endte dog ‘kun’ 3-1, men det kunne sagtens være blevet en endnu større FC-sejr.

FC Fredericia satte sig på spillet allerede fra kampens start. Efter tre minutter dumpede en bold ned bagerst i feltet til Mathias Hebo, men hans afslutning blev blokeret.

Det var som om, at FC Fredericia kunne spille sig til en stor mulighed, når de havde lyst. Mads Eriksen sendte en perfekt aflevering i dybden til Morten Beck, hvis afslutning kun sneg sig forbi den ene opstander. Og Morten Beck skulle få flere chancer.

17 minutter inde i kampen røg et indlæg til bagerste stolpe, hvor Morten Beck havde listet sig hen. Hans hovedstød blev dog reddet af Pavol Bajza i Vejle-målet, der havde en stor kamp.

Det meste af spillet foregik på Vejles halvdel, hvor FC var gode til at komme i gunstige situationer. Som eksempelvis, da der var spillet 34 minutter.

FC spillede flot bolden rundt om Vejles målfeltet. Bolden endte i venstreside hos Oliver Fredsted, der sendte en ballonbold ind. Den dumpede ned for fødderne af den tidligere Vejle-spiller Denis Fazlagic, der knaldede kuglen ind i modsatte stolpe og ind i kassen. 1-0 til FC.

Vejle kom ikke med meget i kampen, men tre minutter efter FC-scoringen, fik de tildelt et straffespark, da Imed Louati faldt i feltet. Louati sparkede selv og gjorde det til 1-1, som også blev stillingen ved halvleg.

De sidste 45 minutter startede, som de første gjorde. Morten Beck sendte en kvalificeret afslutning afsted fire minutter inde i halvlegen, men bolden røg til hjørne.

På det efterfølgende hjørnespark endte bolden hos Mathias Hebo, der viste stort overblik og fandt Benjamin Hansen, som sparkede bolden på overliggeren.

FC Fredericia forsatte med at presse Vejle, som kun havde et par enkelte afslutninger.

Forløsningen kom efter 77 minutters spil. Et angreb, der startede helt nede fra forsvaret, kom hen til Morten Beck, der spillede den ud til Dennis Høegh på højresiden, som satte sin direkte modstander. Han finder Mathias Hebo skråt tilbage i feltet. Hebo er som altid sikkerheden selv og sparkede bolden i nettet. 2-1 til FC.

Herefter kunne man tro, at FC ville stille sig tilbage og køre en sikker sejr hjem, men det var ikke tilfældet.

Med 10 minutter tilbage på uret holdes der skydetelt i Vejles målfelt. Først var det Morten Beck, der ramte overliggeren, så blev Niels Letorts skyd blokeret, inden Mikkel Knudsen kom til og hamrede på mål – det skud blev reddet og sendt til hjørne.

Kort tid før den ordinære spilletid sluttede modtog Oliver Feldballe en bold i højre side. Han driblede ind i feltet og sparkede hårdt og fladt i det korte hjørne. 3-1 til FC.

Det blev også slutresultatet i FC Fredericias sidste kamp i sæsonen 2016/2017. En fantastisk præstation af holdet, der sluttede af med manér.

Med sejren rykkede FC sig op på en ottendeplads. Foran Vejle. Vi glæder os til næste sæson i NordicBet Ligaen.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA