Nyheder

01/10-2016
Tæt hjemmekamp mod Næstved venter

I morgen kommer Næstved på besøg, når holdet gæster Monjasa Park og FC Fredericia. De to klubber ligger nummer 10 og 11 i rækken, men pointmæssigt er der ikke langt op til de øverste pladser.

Både værterne og gæsterne har 11 point, og over ligger Vejle med 13 point. Cheftræner Jesper Sørensen mener dog ikke, at taberen af søndagens opgør bliver isoleret i bunden med AB.

– Jeg vil ikke sige, at taberen af kampen isoleres i bunden. Det er som sagt meget tæt, men selvfølgelig er det en vigtig kamp – ligesom alle de andre er, lyder det fra Jesper Sørensen.

Ifølge ham så er Næstved et meget dygtigt hold med flere individuelle stærke spillere – som FC Fredericia skal holde øje med.

– Næstved har en masse dygtige spillere, som skaber problemer for alle hold i rækken. Det er lidt en anden type modstander end Roskilde, og i forhold til den kamp skal vi generelt bare være bedre i alle spillets facetter, siger Jesper Sørensen.

FC Fredericia har generelt et godt tag på Næstved. I de seneste tre kampe er det ikke blevet til nederlag, og søndagens hjemmehold har vundet to af dem. Fredericia skal dog holde øje med Næstveds Jeppe Illum, som indtager en delt førsteplads på topscorerlisten.

Kampen fløjtes i gang klokken 15.30.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA