Nyheder

21/05-2015
TeamAuktion skifter navn til Odendo

FC Fredericias teamauktion kan nu findes på www.odendo.dk/fcf . Navneskiftet har ændret lidt ved layoutet, men ikke noget ved, at auktionerne fortsat forsætter i højeste gear.

Der er stadig fuld gang i FC Fredericias teamauktion, hvor der stadig er gode muligheder for at gøre nogle rigtig gode handler.

Sidste nye er dog, at www.teamuktion.dk har skiftet navn til www.odendo.dk, hvorfor FC Fredericias teamauktion nu kan findes på www.odendo.dk/fcf .

Med navneskiftet følger et nyt og opdateret design, mens det intet betyder for de tidligere eller igangværende auktioner.

Skulle man glemme hjemmesidens nye navn og fortsat benytte www.teamuktion.dk, vil man automatisk blive ført over på www.odendo.dk.

Spændende auktioner de kommende dage

Så klik ind på www.odendo.dk/fcf og se det nye design. Og mens du er der inde, så kast eventuelt et blik på nogle af de spændende auktioner, som hammeren falder over de kommende dage:

For eksempel kan du lige nu få fat i 4 billetter til Hejse Kros store Champions League finale-arrangement til halv pris. Men du skal skynde dig, da der er udløb i aften.

Eller du i stedet ude efter et årskort til Panorama biograferne for 2 personer, så skal du slå til her.

Derudover er der selvfølgelig en masse andre lækre produkter, gavekort og oplevelser, så klik ind på www.odendo.dk/fcf og se, om ikke også du kan gøre en super handel.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA