Nyheder

27/11-2015
Tre spillere stopper ved årsskiftet

FC Fredericia siger farvel til Tobias Perch-Nielsen, Steven Somers og Jeppe Højbjerg ved årsskiftet. Til gengæld har man forlænget med Mikkel Knudsen og Mathias Jacobsen, mens man også forventer en snarlig afklaring omkring Admir Catovic og Rógvi Baldvinsson.

Når efterårssæsonens to sidste kampe mod henholdsvis Lyngby Boldklub og FC Roskilde er færdigspillet, så tager FC Fredericia afsked med tre mand.

Opgørene mod Lyngby og Roskilde bliver nemlig de sidste for både Tobias Perch-Nielsen, Steven Somers og Jeppe Højbjerg, da deres aftaler løber ud ved årsskiftet.

– Vi vil gerne sige stort tak for deres indsats i FC Fredericia-trøjen, og vi ønsker dem alle tre alt mulig held og lykke med deres fremtidige karrierer. Jeppe er uden tvivl et stort målmandstalent, som har været en sikker sidste skanse for os, og vi har uden tvivl været et godt match for hinanden, siger direktør, Stig Pedersen, og fortsætter:

– Tobias Perch-Nielsen har været en fornøjelse at have i truppen, og han er meget vellidt af alle i og omkring klubben, men da han og familien gerne vil vende tilbage til Sjælland, er det tid til, at vore veje skilles.

– For Stevens vedkommende har han desværre været plaget af en del skader i løbet af sin tid her i FC Fredericia. Men trods disse omstændigheder har han altid ydet en stor indsats og været med til at presse sine medspillere og skærpe konkurrencen på holdet, slutter Stig Pedersen.

Til gengæld har FC Fredericia forlænget aftalerne med henholdsvis Mikkel Knudsen og Mathias Jacobsen med et år.
Mikkel Knudsen kom til FC Fredericia på en halvårlig aftale i sommer, men med 12 kampe i FC Fredericia-trøjen har han haft en væsentlig betydning for holdets præstationer i dette efterår, hvorfor han nu har fået en kontrakt frem til 31.12.2016.

Mathias Jacobsen underskrev sin første professionelle kontrakt i foråret, men med den nye aftale vil det 18-årige stortalent, som er et produkt af FC Fredericias talentudvikling, været tilknyttet FC Fredericia de næste tre år frem.

Admir Catovic og Rógvi Baldvinsson har også kontraktudløb ved årsskiftet, og her forventer FC Fredericia af have en afklaring snarest.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA