Nyheder

13/08-2017
Tre vigtige point

Knudsen_jubelFoto: Joan Barløse

FC Fredericia fik søndag den første sejr i den nye sæson af NordicBet Ligaen, da Thisted blev besejret med 3-1.

Frans Putros scorede nok engang, mens også Andreas Oggesen og Mikkel Knudsen bidrog til en vigtig sejr på en svær udebane.

3 timer + det løse tog det for spillerne at rejse til Thisted, og hvis man lægger det sammen med, at Thisted har vundet deres to første kampe, så er det altså ikke det letteste sted at spille. Men FC var på jagt efter den første sejr i NordicBet Ligaen.

Hjemmeholdet var meget direkte i deres spil, men det var FC, der lagde bedst fra land.

Andreas Oggesen fandt Esben Petersen, der sendte sin direkte modspiller på r*ven. Fra en spids vinkel forsøgte Petersen sig med en smart afslutning, men Thisted-keeperen reddede.

Herefter kom Thisted også frem til nogle fine forsøg, men FC-forsvaret gav som sædvaneligt ikke meget væk.

I stedet var det Thisteds forsvar, der skulle give Fredericia noget. Mads Lauritsen løb Anders Holvad ned, og da Lauritsen var bagerste mand, måtte han forlade banen – uden at Thisted kunne sætte en ny mand ind. Fredericia var nu 11 mod 10 efter 24 minutters spil.

Det tilbud takkede Fredericia for ved at score i det 37. minut. Flotte Fredericia-kombinationer endte hos Andreas Oggesen, der lagde bolden over keeperen. 1-0.

Hjemmeholdet startede anden halvleg bedst, og da Jeff Mensah modtog bolden 57 minutter inde i kampen, satte han bolden ind bag Alexander Nybo. 1-1.

Herefter var der lidt stilstand i kampen, inden Dennis Høegh tog sig en dejlig dribletur, der endte med et straffespark til følge.

Her har Fredericia en meget målsikker forsvarsspiller Frans Putros. Inden kampen i dag havde han scoret tre mål i tre kampe – som forsvarsspiller! Højrebenet svigtede heller ikke i dag. 2-1 til Fredericia med 72 minutter på klokken.

10 minutter senere endte endnu et flot Fredericia-angreb hos Mikkel Knudsen, der sikkert eksekverede til 3-1, som også blev kampens resultat.

Fredericia spiller igen på søndag, når Roskilde tager til Monjasa Park. Kampen spilles klokken 14:30.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA