Nyheder

02/10-2015
Truppen mod AC Horsens

FC Fredericia har både Christian Ege og Nicholas Gotfredsen tilbage i truppen til morgendagens kamp. Begge spillere sad ude senest med karantæne.

I onsdagens udsatte 7. rundekamp i Bet25 Ligaen led FC Fredericia et 0-2 nederlag til Skive IK. Derfor skal Ove Pedersens mandskab i morgen forsøge finde tilbage på rette spor, når man gæster AC Horsens på CASA Arena.

Der er kampstart kl. 18.45, og til det opgør har trænerteamet lidt ændringer i bruttotruppen i forhold til kampen mod Skive.

Både anfører, Christian Ege, og viceanfører, Nicholas Gotfredsen, er nemlig igen til rådighed – og dermed med i bussen til Horsens – efter at have afsonet den ene spilledags karantæne, som de begge fik raget til sig i forbindelse med sidste weekends Bet25 Liga-opgør mod HB Køge.

Ud af truppen glider blandt andre Christian Nissen, som i slutminutterne mod Skive pådrog sig en hjernerystelse. Hvor længe han er ude, vides endnu ikke.

Også Mikael Rynell er blevet siet fra, hvorfor han sammen med Steven Somers og Marco Hansen ser til fra tribunen.

Derfor ser den 18-mand store FC Fredericia-trup til opgøret mod Skive således ud:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
10. Anders Hostrup
12. Tobias Perch-Nielsen
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
33. Jeppe Højbjerg

Kampen fløjtes i gang kl. 18.45, og kampen kan følges via liveupdates på FC Fredericias twitterprofil. Derudover kan opgøret også følges direkte på TV3 SPORT 2.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA