Nyheder

24/08-2015
Truppen mod Brabrand

Steven Somers, Mathias Jacobsen og Mikkel Okholm er tilbage i truppen til morgendagens pokalkamp, mens blandt andre FC Fredericias Bet25 Liga-topscorer, Tobias Perch-Nielsen, sidder over.

FC Fredericia hentede i går en fornem 3-1 sejr hjemme på Monjasa Park over oprykningsbejlerne fra Lyngby Boldklub i Bet25 Ligaen og sikrede dermed rollen som ubesejret i indeværende sæson – endda som det eneste hold i ligaen.

I morgen går det så igen løs for Ove Pedersens mandskab, når 2. runde af DBU Pokalen løber af stablen. Her venter 2. divisionsholdet Brabrand, som ligesom FC Fredericia har fået en god sæsonstart og topper deres række.

Brabrand – FC Fredericia sparkes i gang i morgen kl. 17.30, og kampen er dermed den første, der afvikles i denne 2. runde af den danske pokalturnering.

Og i forhold til søndagens sejr over Lyngby, så er har cheftræner, Ove Pedersen, valgt at lave lidt ændringer – ligesom der blev gjort til 1. runde opgøret mod Næsby.

For både Steven Somers, Mathias Jacobsen og Mikkel Okholm er alle tilbage i truppen, mens blandt andre Tobias Perch-Nielsen, Dennis Høegh, Anders Hostrup og Oliver Feldballe får et hvil.

Ydermere står også Admir Catovic over, da han fortsat døjer med en mindre skade.

Se hele FC Fredericia-truppen til pokalkampen mod Brabrand herunder:

Mikkel Knudsen
Nicholas Gotfredsen
Emil Peter Jørgensen
Mikkel Okholm (U19)
Steven Somers
Marco Hansen
Mikael Rynell
Mathias Jacobsen
Brent McGrath
Niels Letort
Matej Podstavek
Sune Kiilerich
Christian Ege Nielsen
Nikolaj Hagelskjær
Christian Nissen
Jakob Køhler Hansen
Jeppe Højbjerg

Kampen fløjtes i gang kl. 17.30, og den kan følges via liveupdates på Twitter ved at følge @Bankejesper.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA