Nyheder

14/11-2015
Truppen mod FC Helsingør

FC Fredericia er uden Jeppe Højbjerg i morgen mod FC Helsingør, som er på landsholdsopgaver med det danske U21-landshold. Derfor har FC Fredericia hentet den tidligere OB-keeper, Emil Ousager, ind til bruttotruppen til morgendagens kamp.

Næstsidste hjemmekamp i 2015 står for døren, når FC Fredericia i morgen skal forsøge at komme tilbage på rette spor mod FC Helsingør, efter man har lidt to 1-2 nederlag de to seneste søndage mod henholdsvis Vendsyssel FF og HB Køge.

Og til den opgave må FC Fredericia desværre undvære den normale førstemålmand, Jeppe Højbjerg, som i disse dage er med det danske U21-landshold. Dermed skal FC Fredericia-målet vogtes af enten Jakob Køhler eller den tidligere OB-keeper, Emil Ousager, som FC Fredericia har med til morgendagens kamp grundet Højbjergs fravær.

Emil Ousager stoppede oprindeligt sin karriere i sommer for at hellige sig sit job i bankverdenen, men har siden også holdt formen ved lige i Danmarksserie-klubben Jægersborg. Aftalen med Ousager gælder kun for kampen i morgen.

Udover ændringen blandt keeperne er unge Mathias Jacobsen igen tilbage blandt de 18 udtagne, hvilket skubber Anders Hostrup ud af bruttotruppen. Også Steven Somers, Mikael Rynell og Christian Nissen må se til fra tribunen.

Se hele den 18-mand store FC Fredericia-trup til søndagens opgør mod FC Helsingør herunder:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
9. Marco Hansen
12. Tobias Perch-Nielsen
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
Emil Ousager

Der er kampstart kl. 15.00, og vi håber, at se så mange på Monjasa Park som overhovedet muligt, eftersom efterårssæsonen nærmer sin afslutning. Hvis man dog ikke har mulighed for at være på stadion, så kan selvfølgelig også følges via liveupdates på FC Fredericias twitterprofil.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA