Nyheder

17/10-2015
Truppen mod FC Vestsjælland

Karantæne, sygdom og skader. Det har trænerteamet været nødsaget til at navigere udenom i forbindelse med udtagelsen af truppen til kampen mod FC Vestsjælland i morgen eftermiddag.

Det var noget af en dukkert, FC Fredericia oplevede onsdag aften på Monjasa Park, da det blev til et 0-1 nederlag efter et mål kort før tid.

Det resultat skal Ove Pedersens tropper forsøge at revanchere, når vi i morgen gæster Superliganedrykkerne fra FC Vestsjælland på Harboe Arena i Slagelse.

Der er kampstart kl. 15.00, og til opgøret har cheftræner, Ove Pedersen, og assistent, Morten Dahm Kjærgaard, været nødsaget til at se bort fra en karantæneramt Matej Podstavek, som med sit gule kort mod Vejle Boldklub i onsdags dermed optjente for mange karantænepoint.

Derudover pådrog Mikael Rynell sig også en mindre muskelskade i låret i opgøret, hvorfor han heller ikke er til rådighed til morgendagens Bet25 Liga-kamp.
Ydermere døjer Christian Nissen stadig med hjernerystelse, mens Tobias Perch-Nielsen fortsat er ukampdygtig på grund af sygdom.

Se hele den 18-mand store FC Fredericia-trup til søndagens opgør mod FC Vestsjælland herunder:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson
6. Steven Somers
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
9. Marco Hansen
10. Anders Hostrup
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
33. Jeppe Højbjerg

Der er kampstart kl. 15.00, og kampen kan følges via liveopdateringer på FC Fredericias twitterprofil.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA