Nyheder

28/10-2015
Truppen mod FCK

Dagen nærmer sig, hvor FC Fredericia kan byde velkommen på Monjasa Park til 4. runde-opgøret i DBU pokalen mod FC København. Og til det opgør er der ikke nogen overraskelser i bruttotruppen i forhold til de seneste kampe i Bet25 Ligaen.

Efter at man i 3. runde af DBU Pokalen sendte Superligaklubben OB ud af turneringen, så venter der i morgen et rigtig pokalbrag på Monjasa Park.

Her kommer de forsvarende pokalmestre – og den nuværende Superligaduks – FC København nemlig på besøg. Kampen bliver fløjtet op af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen kl. 18.15, og til opgaven, der venter FC Fredericia i morgen, har cheftræner, Ove Pedersen, og assistent, Morten Dahm Kjærgaard, valgt at udtage de præcis samme 18 spillere, som var med i Skive i fredags.

Det betyder altså, at Mikael Rynell, Christian Nissen, Tobias Perch-Nielsen og Steven Somers alle ikke er med i morgen og må se pokalopgøret til fra tribunen.

Se hele den 18-mand store FC Fredericia-trup til torsdagens pokalopgør mod FC København herunder:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
9. Marco Hansen
10. Anders Hostrup
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
33. Jeppe Højbjerg

Der er kampstart kl. 18.15, og kampen kan selvfølgelig følges live fra Monjasa Park. Billetter kan fortsat købes i indgangen til stadion på kampdagen.

Skulle du ikke have mulighed for at være på Monjasa Park i morgen aften, så sendes kampen også direkte på TV3 + fra kl. 18.00.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA