Nyheder

09/09-2015
Truppen mod Silkeborg

Både Jeppe Højbjerg og nyerhvervelsen Rógvi Baldvinsson vendte i dag tilbage til FC Fredericia efter landsholdsopgaver, men der er kun blevet plads til én af de to i truppen til morgendagens kamp.

Så er det snart ved at være tid til, at FC Fredericia skal i aktion igen, efter at man i fredags måtte stå over i 7. spillerunde, da kampen mod Skive IK blev udsat på grund af Jeppe Højbjerg og Rógvi Baldvinssons landsholdsopgaver.

I morgen løber Ove Pedersens tropper nemlig på banen igen efter 11 dages kamppause, når vi hjemme på Monjasa Park tager imod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF.

FC Fredericia – Silkeborg IF sparkes i gang kl. 20.15, og i forhold til seneste kamp mod Næstved har cheftræner Ove Pedersen kunne vælge frit mellem en stort set skadesfri trup til morgendagens opgør.

Blandt andre har Anders Hostrup døjet med en mindre skade, men han er tilbage på holdkortet, mens også Jeppe Højbjerg, som har spillet U21-landskampe for Danmark, er at finde i truppen.

Færøske Rógvi Baldvinsson repræsenterede ligeledes sit land i den netop overstået landskampspause, da han fik spilletid mod henholdsvis Nordirland og Finland, men han sidder over mod Silkeborg. Også Steven Somers, Marco Hansen og Christian Nissen må se til fra tribunen.

Dermed ser den 18 mand-store FC Fredericia-trup til hjemmekampen mod Silkeborg således ud:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
10. Anders Hostrup
11. Mikael Rynell
12. Tobias Perch-Nielsen
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege Nielsen
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
33. Jeppe Højbjerg

Kampen fløjtes i gang kl. 20.15, og kampen kan også ses direkte på TV3 SPORT 1 fra kl. 20.10.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA