Nyheder

31/10-2015
Truppen mod Vendsyssel

Cheftræner, Ove Pedersen, har udtaget den samme trup til morgendagens opgør mod Vendsyssel FF, som var med mod FC København i DBU Pokalen i torsdags.

I morgen slår Monjasa Park igen dørene op til endnu en hjemmekamp for FC Fredericia, når Ove Pedersens mandskab bare få dage efter pokalkampen mod FC København tørner sammen med Vendsyssel FF i et rigtigt topopgør i Bet25 Ligaen.

I skrivende stund ligger gæsterne fra Vendsyssel nemlig nummer to, mens FC Fredericia er placeret på en fjerdeplads – fem point efter Vendsyssel.

Derfor er der tre vigtige point på spil, og de 18 udtagne spillere, som skal forsøge at hente de tre point, er præcis de samme 18 mand, som var med i bruttotruppen mod FC København i torsdags.

Det betyder altså, at Mikael Rynell, Christian Nissen, Tobias Perch-Nielsen og Steven Somers fortsat sidder uden for og må se kampen fra tribunen.

Se hele den 18-mand store FC Fredericia-trup til søndagens opgør mod Vendsyssel FF herunder:

2. Mikkel Knudsen
3. Nicholas Gotfredsen
4. Emil Peter Jørgensen
5. Rógvi Baldvinsson
7. Dennis Høegh
8. Admir Catovic
9. Marco Hansen
10. Anders Hostrup
14. Mathias Jacobsen
15. Brent McGrath
16. Niels Letort
17. Matej Podstavek
18. Sune Kiilerich
20. Christian Ege
21. Nikolaj Hagelskjær
22. Oliver Feldballe
30. Jakob Køhler Hansen
33. Jeppe Højbjerg

Der er kampstart kl. 15.00, og kampen kan selvfølgelig opleves live på Monjasa Park eller følges via liveupdates på FC Fredericias twitter profil.

Husk også vores konkurrence om 2×2 billetter til EM Play off-kampen mellem Danmark og Sverige, som du kun har mulighed for at vinde, såfremt du er på stadion i morgen.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA