Nyheder

20/10-2016
Tv-kamp mod topholdet torsdag

fcf-vb-10

 

Foto: Joan Barløse

FC Fredericia kan torsdag aften opleves i dit fjernsyn, når der igen er 1. divisionsbold på menuen for de rødblusede spillere. Modstanderen er Hobro på udebane.

Der venter FC Fredericia en svær kamp torsdag 20. oktober, hvor modstanderen er Hobro IK på udebane. Sidste sæsons Superliganedrykkere indtager nemlig rækkens førsteplads, og det er blevet til tre point i hver af de sidste tre kampe for aftenens værter.

Det er ikke længe siden, at aftenens to hold spillede i den danske 1. division. Her var græsset på Monjasa Park, der dannede underlaget i kampen, der endte 0-0. FC Fredericia var i den kamp bedst, og ifølge målmand Thomas Mikkelsen, så er der en masse, FC Fredericia skal tage med fra den kamp og til aftenens opgør.

– Vi kan tage meget med, vi holder dem fra mange standardsituationer, og det er det, man skal gøre mod Hobro. Hvis de får 10 muligheder prikker de sandsynligvis en af dem ind, så vi skal fortsætte det gode spil langs jorden, siger han før kampen.

Kampen i aften er meget vigtig for fæstningsbyen. Med en aktuel placering som nummer 9 i tabellen vil en sejr give kontakt til holdene fra tredje- til syvendepladsen, og derudover vil tre point også give meget luft til de kedelige pladser i bunden af rækken.

Det bliver dog svært med holdets udebanestatistik i denne sæson og Hobros nuværende form. Det er dog sikkert, at hvis FC Fredericia kan genfinde noget af de spil, de viste, sidst Hobro var modstanderen, så bliver de et svært hold at slå.

Hobro IK har to kendte ansigter i FC Fredericia på holdkortet. Nicholas Gotfredsen spillede i klubben sidste sæson, og så er det ej heller længe siden, at Hobros træner, Ove Pedersen, var at finde fast på Monjasa Park.

Opgøret fløjtes i gang klokken 18 og kan ses på TV3 Sport 2.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA