Nyheder

05/05-2016
Uafgjort i Vejle efter intens kamp

fc-køge_8269

FC Fredericia og Vejle Boldklub spillede torsdag uafgjort på Vejle Stadion

FC Fredericia bragede torsdag eftermiddag ind i Vejle Boldklub på Vejle Stadion i det efterhånden traditionsrige lokalopgør. Og det blev en kamp, hvor holdene dominerede en halvleg hver. Begge hold havde store chancer, men mål blev det aldrig til, og det endte derfor med en fair nulløsning.

Vejle sad på tingene i starten af kampen, og fik vel noget, der lignede 8-9 hjørnespark i de første tyve minutter. Et par gange blev de meget nærgående, men enten blev den reddet på stregen, eller også var Thomas Mikkelsen klar med handskerne.

Efter 25 minutter begyndte FC Fredericia at komme bedre med i begivenhederne og fik taget lidt af spillet tilbage fra Vejle, som ellers havde siddet tungt på det indtil da. Det resulterede i et par småchancer, men de helt store chancer udeblev i første halvleg.

Kampen blev endnu mere lige, som halvlegen skred frem – ja faktisk en smule stillestående i det. Det hæmmede dog ikke tilskuerne, som levede sig med hele vejen. En gruppe fra Fredericia var også mødt op og fejrede efter 25 minutter FC Fredericias 25 års jubilæum med lidt rød røg.

Halvlegen sluttede med et brag af et langskud fra Mathias Hebo Rasmussen. Kristian Fæste i Vejle-målet så den i hvert fald ikke, men i stedet for at ramme inden for rammen, så bragede den på stolpen.

FC dominerede anden halvleg
I anden halvleg var FC Fredericia klart bedst og havde to store chancer inden for de første fem minutter.

Den første helt store chance tilfaldt dog Vejle, da Thomas Mikkelsen blev spillet meget fri midt foran FC Fredericia-målet. Den tidligere FC’er hamrede dog bolden over mål.

Efter godt 80 minutter var Vejle meget tæt på igen. Denne gang var det Christian Sivebæk med et skud på stolpen.

Men det var FC Fredericia der dominerede sagerne, og både Brent McGrath og Mikael Rynell havde store chancer til at score i slutfasen.

Generelt var slutfasen aldeles hektisk, og begge hold var tæt på. Det kunne være gået begge veje, og dermed er det uafgjorte resultat ganske fair.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA