Nyheder

13/01-2017
Uafgjort mod SønderjyskE i årets første test

fcf-vb-30Foto: Joan Barløse

FC Fredericia spillede i dag årets første træningskamp. Modstanderen var SønderjyskE, der sidste sæson blev nummer 2 i Superligaen, og kampen endte 1-1. Niels Letort scorede for FC Fredericia.

Klubbens spillere fik for første gang i år kamptræning i benene, da der var Superliga-modstand i form af SønderjyskE til træningskampen, der sluttede 1-1.

På kunstgræsbanen ved Madsby Enge kom FC Fredericia godt fra start og dominerede i starten kampen. Det resulterede også i en hurtig føring til værterne, da Niels Letort blev sendt i dybden og lagde bolden i nettet.

Sidste sæsons sølvvindere i Superligaen kom bedre med i anden halvleg og spillede sig frem til flere chancer. Til sidst endte det med en udligning, da Nicolaj Ritter scorede med afslutningen fra kanten af feltet.

Begge nye FC Fredericia-spillere Niclas Nymand og Mads Eriksen fik spilletid i opgøret, mens Nikolaj Balle Jelling, der er på prøvetræning, også kom ind i kampen.

Der var optræk til muligheder for begge mandskaber i slutningen af opgøret, men scoringerne udeblev, så resultatet af årets første kamp endte 1-1.


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA