Nyheder

14/07-2014
Uafgjort træningsturnering i Vejle

Alle tre hold i træningsturneringen i Vejle, FC Fredericia, VB og HSV U/23, spillede deres kampe uafgjort, men det var ifølge Cheftræner, Nicolai Wael, et godt arrangement med nogle gode modstandere.

Den første kamp spillede FC Fredericia mod Vejle, og det endte med resultatet 0-0.

– Vi var mest på bolden og havde de fleste chancer, men VB havde nok de største, så alt i alt var det en lige kamp.

Turneringen var udformet sådan, at hvert hold spillede mod hinanden 2X30 minutter.

I den anden kamp var det Bundesligaklubben Hamburger SV’s U/23 hold som FCF skulle møde. På grund af varmen gik tempoet lidt ud af spillet, men flere af de unge spillere ville alligevel vise træneren, at det var en god beslutning at rykke dem op i A-truppen inden sæsonstart. Anders Qvick, Sebastian Billund og Johan Knudsen leverede alle tre en solid indsats.

Kampen endte 1-1, og målet blev sat ind på et flot frispark af FC Fredericia’s specialist indenfor området, Andreas Moos.

Også nyerhvervelserne i klubben fik vist sig frem.

– Søren Jensen er ved at finde sin plads i forsvaret, Lasse Kronborg er rigtig god på bolden, Tobias Perch viste noget af den målrettethed som gør ham farlig og Jeppe hansen er en utrolig bevægelig spiller oppe foran. Der er stadig et stykke vej til vi er hvor vi gerne vil være som hold, men det ser lovende ud synes jeg, siger Nicolai Wael.

Kampen mellem VB og HSV endte også med resultatet 0-0.

Den næste træningskamp er på onsdag mod Varde, og den spilles på Monjasa Park kl. 18.00.

 

RD@fcfredericia.dk


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA