Nyheder

01/03-2015
Ung FCF’er igen udtaget til DBU’s talentsamling

U15-spilleren, Kristian Brøndum Pedersen, er endnu engang udtaget til DBU’s talentsamling.

FC Fredericias U15-talent, Kristian Brøndum Pedersen, er igen udtaget til DBU’s talentsamling Vest, som foregår i Tilst ved Aarhus d. 9. og 10. marts.

Dermed er det syvende gang, at FC Fredericias talentfulde U15-spiller deltager ved DBU’s talentsamling, og FC Fredericias talentchef, Dennis Foged Hansen, glæder sig på Kristian B. Pedersens vegne.

– Det er fantastisk flot at Kristian endnu en gang er udtaget til DBU’s talentsamling. Stor cadeau til trænerne, der arbejde med Kristian i træningsmiljøet, og også til Kristian for det stykke arbejde han laver dagligt med henblik på at udvikle sit talent yderligere, siger Dennis Foged Hansen.

Den unge midtbanespiller får også et par rosende ord med på vejen af Martin Marcher, som er træner for FC Fredericias U15-hold.

– Det er utrolig flot og fortjent, at Kristian endnu engang er blevet udtaget. Hver eneste dag arbejder Kristian hårdt – både på og uden for træningsbanen – for at forbedre sig, hvilket de mange udtagelser også vidner om. Så det er en kæmpe cadeau til Kristian, lyder det fra U15-træneren.

Herunder kan du se programmet, der venter Kristian B. Pedersen ved samlingen:

Mandag:
Mødetid er kl. 10.30 ved hovedindgangen til Fodboldcentret i Tilst.
Træning kl. 12.00-13.30
Træning kl. 17.30-19.00

Tirsdag:
Intern kamp kl. 11.00-12.30
Afrejse ca. kl. 16.15.

/FS


<< TILBAGE TIL OVERSIGT
INSTAGRAM / #FCFREDERICIA